Προϊόντα

Ο κλιματισμός σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και με ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα....
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΛΟ ΣΥΝ. Μια φυσική απάντηση στις ενεργειακές ανάγκες. Με το φυσικό αέριο στο σπίτι η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και με τους χαμηλότερους ρύπους σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα.
Τα τελευταία χρόνια, η χρήση αντλιών θερμότητας για την θέρμανση και τον δροσισμό των κτηρίων κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, λόγω της οικολογικής τους λειτουργίας και της χαμηλής κατανάλωσης....
Η θέρμανση των χώρων γενικά, αποσκοπεί στην προσθήκη θερμικών φορτίων, για να συμπληρώσουν τις θερμικές απώλειες. Έτσι, με τη θέρμανση διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία των χώρων σε επίπεδα άνεσης και θαλπωρής για τον άνθρωπο.
Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια.
Όπως είναι αυτονόητο, σε μεγάλες αίθουσες δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσουμε απλές μικρές συσκευές σπιτιού, διότι θα χρειαζόταν πάρα πολλές, πράγμα που θα καθιστούσε την λειτουργία τους πολύπλοκη και θα υποβαθμίζαμε αισθητικά το χώρο.
O αφυγραντήρας είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της υγρασίας σε έναν χώρο. Η χρήση του απαιτείται σε χώρους με αυξημένη σχετική υγρασία, προκειμένου αυτή να ρυθμιστεί στο κατάλληλο επίπεδο.
Η ενδοδαπέδια θέρμανση λειτουργεί με νερό χαμηλής θερμοκρασίας, που κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο. Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο ζεσταίνοντάς τον και προσφέροντας μια αίσθηση θερμικής θαλπωρής, με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
Αν ζούσαμε και εργαζόμαστε όλοι στην εξοχή σε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος, ίσως οι χώροι που θα αναπτύσσαμε τις δραστηριότητες μας να μην είχαν ανάγκη εξαερισμού. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, γι’ αυτό και σε όλους τους χώρους που ζουν, κινούνται, διασκεδάζουν, εργάζονται άνθρωποι, ο εξαερισμός είναι επιτακτική ανάγκη.
Το μπόιλερ είναι ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού που διατηρεί πάντα την επιθυμητή θερμοκρασία και διατίθεται άμεσα την στιγμή της ζήτησης. Τα δοχεία αποθήκευσης μπορούν να βρίσκονται είτε εσωτερικά του λέβητα είτε εξωτερικά.
Μια οργανωμένη τεχνική εταιρία, φυσικό είναι να βρίσκεται μέσα σε κάθε είδους τεχνικό - επισκευαστικό πρόβλημα. Πέρα λοιπόν από το αξιόπιστο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η AIRCOLINE διαθέτει ανταλλακτικά των ομίλων που συνεργαζόμαστε και όχι μόνο, δίνοντας την ευχέρεια κάλυψης κάθε επισκευής.
Χημικά προϊόντα που βοηθούν στη συντήρηση της απόδοσης των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη προστασία τους ενάντια στις καταστρεπτικές επιπτώσεις της διάβρωσης και των ιζημάτων προσφέροντας λύσεις για προστασία κεντρικής θέρμανσης.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης