ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Προσφέρονται σε οριζόντια, κατακόρυφη, διπλού ύψους, απλή ή πολυζωνική μορφή ανάλογα με το σκοπό εφαρμογής και τον χώρο της εγκατάστασης. Η προσεγμένη κατασκευή επιτρέπει την τοποθέτηση τους εντός ή εκτός του κλιματιζόμενου χώρου. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Πλαίσιο από προφίλ αλουμινίου με τριεδρικούς γωνιακούς συνδέσμους λυόμενου τύπου.

ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ (ΚΑΠΑΚΙΑ)

Από γαλβανισμένη λαμαρίνα διπλής όψεως (sandwich) με ενδιάμεση θερμοηχομονωτική επένδυση από πεπιεσμένο υαλοβάμβακα. Στερέωση με αυτοδιάτρητες βίδες και ύπαρξη χειρολαβών για εύκολη αφαίρεση - επανατοποθέτηση. Μεταξύ πλαισίου και πλευρικών τοιχωμάτων παρεμβάλλεται αυτοκόλλητο στεγανοποιητικό υλικό για πλήρη στεγανότητα.

ΤΜΗΜΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ

Ένας ή δυο φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες διπλής αναρρόφησης με πτερύγια εμπρόσθιας ή οπίσθιας κλίσης κατά περίπτωση, με μονοφασικό ή τριφασικό κινητήρα. Σύνδεση πλαισίου - εξόδου αέρα ανεμιστήρα με ελαστικό αντικραδασμικό σύνδεσμο. Έδραση ανεμιστήρα κινητήρα επί μεταλλικής βάσης και αντιδονητικών στηριγμάτων για απορρόφηση τυχόν κραδασμών. Μετάδοση κίνησης μέσω τροχαλιών - ιμάντων.

ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Στοιχείο από χαλκοσωλήνα με πτερύγια αλουμινίου για λειτουργία ψυχρού - θερμού νερού. Συρταρωτός τρόπος τοποθέτησης του στοιχείου μέσα σε ειδικούς οδηγούς (γλυσιέρα). Τοποθέτηση των οδηγών μέσα σε λεκάνη από γαλβανισμένη λαμαρίνα για την συγκέντρωση και απομάκρυνση μέσω της αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων.

ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΤΡΩΝ

Φίλτρα <<ζικ - ζακ>> πλενόμενου τύπου ή σακόφιλτρα κατά περίπτωση. Συρταρωτός τρόπος τοποθέτησης των φίλτρων σε ειδικούς οδηγούς (γλυσιέρα) για εύκολη αφαίρεση - καθαρισμό - επανατοποθέτηση. Φίλτρα ενεργού άνθρακα για απόσμηση του αέρα σε ειδικές περιπτώσεις εξαερισμού.

ΤΜΗΜΑ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΜΙΞΗΣ

Περιλαμβάνει πολύφυλλα διαφράγματα (dampers), δυο ή τρία χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα κατά περίπτωση, για τον πλήρη έλεγχο των ποσοτήτων του νωπού αέρα, καθώς και του αέρα ανακυκλοφορίας. 

ΤΜΗΜΑ ΗΧΟΠΑΓΙΔΑΣ

Διαχωριστικά διαφράγματα από πεπιεσμένο υαλοβάμβακα προστατευμένο εξωτερικά από υαλοϋφασμα. Αμφίπλευρη τοποθέτηση πλέγματος ή διάτρητης λαμαρίνας εάν ζητηθεί. Μέγεθος ηχοπαγίδας, διαστάσεις καθώς και αριθμός διαχωριστικών διαφραγμάτων υπολογίζονται κατά περίπτωση.

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Αξιοποίηση της ενέργειας του απορριπτόμενου αέρα για την προθέρμανση του νωπού αέρα από τον εναλλάκτη. Εναλλάκτης τύπου αέρα - αέρα καθέτου ροής από αλουμίνιο ή συνθετική ύλη.

ΤΜΗΜΑ ΥΓΡΑΝΣΗΣ

Με ψεκασμό νερού από ειδικά μπεκ - spray και πρόβλεψη κατασκευής συγκράτησης των σταγονιδίων του νερού (σταγονοσυλλέκτης). 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  1. Inverter για τη ρύθμιση των στροφών.

  2. Αισθητήρια όργανα για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας - υγρασίας του χώρου.

  3. Αισθητήρια θερμοκρασίας αεραγωγών.

  4. Αισθητήρια ένδειξης πίεσης. Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης