ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ (Ζ.Ν.Χ)

Ανεξάρτητα από την θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας η Αντλία Θερμότητας Ζεστού Νερού Χρήσης είναι μία αυτόνομη συσκευή που παρέχει το απαραίτητο ζεστό νερό όλο το χρόνο. Με λειτουργία παρόμοια όπως αυτή ενός κοινού ψυγείου, τοποθετείτε εσωτερικά εντός του κτιρίου. Οι Αντλίες Θερμότητας Ζεστού Νερού Χρήσης είναι καινοτόμες λύσεις που έχουν πείσει εδώ και δεκαετίες χιλιάδες ευρωπαϊκά σπίτια. Εξοικονομούν ενέργεια αφού δουλεύουν με υψηλό βαθμό απόδοσης (μέσο COP=3,5) και βρίσκονται εντός του σπιτιού χωρίς να έχουν μεγάλες θερμικές απώλειες. Παρέχουν ανεξαρτησία στο ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο χωρίς να δουλεύουμε τους λέβητες ή τα ηλιακά ή τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες. Τέλος τα συστήματα αυτά δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου συντήρηση γιατί λειτουργούν με χαμηλές θερμοκρασίες, δεν επηρεάζονται από το εξωτερικό περιβάλλον και δεν έχουν πολύπλοκους αυτοματισμούς.

Ζεστό νερό χρήσης από τον αέρα του περιβάλλοντος

Οι Aντλίες Θερµότητας Ζεστού Νερού Χρήσης κερδίζουν την θερμαντική τους ενέργεια για το ζεστό νερό από τον περιβάλλοντα αέρα εσωτερικά του σπιτιού καθώς και από την αναπτυσσόμενη θερμοκρασία διαφόρων συσκευών π.χ από το υπόγειο όπου βρίσκεται η εγκατάσταση του καυστήρα ή διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν µε χαμηλό κόστος αλλά επίσης δίνουν την δυνατότητα για αφύγρανση του χώρου ή και δροσισμού κάποιου άλλου αφού εκλύουν δροσερό αέρα κατά την λειτουργία τους. Μπορεί να τοποθετηθεί παντού αλλά ένα στεγνό υπόγειο είναι ιδανικό. Η θερμοκρασία του αέρα για την αποτελεσματική λειτουργία της Αντλίας Θερμότητας πρέπει να κυμαίνεται από +8°C έως +35°C. Η θερμοκρασία του ζεστού νερού που παίρνουμε για χρήση ρυθμίζεται πολύ απλά στις ενδείξεις μέχρι και 60°C.

Μέχρι και 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση νερού μπορεί να ληφθεί από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Μια μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να έχει ζεστό νερό μεταφέροντας τη θερμότητα του περιβάλλοντος κατευθείαν στο ενσωματωμένο δοχείο της αντλίας.

 


Χάρη στην έρευνα, αναπτύξαμε τις αντλίες θερμότητας NUOS. Είναι αποδοτικές και ικανές να θερμάνουν μεγάλες ποσότητες νερού με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Το ζεστό νερό χρήσης είναι σχεδόν αυτονόητο για τα νοικοκυριά και όχι μόνο, αφού προσφέρει ευκολία στην καθημερινή δραστηριότητα.
Με τις αντλίες θερμότητας ζεστών νερών χρήσης της WOLF συμβάλετε ενεργά στη μείωση των αερίων ρύπων και του CO2. Δεν χάνετε πολύτιμο χώρο για λεβητοστάσιο ...
Το δοχείο νερού Estia είναι ένα συμπαγές μονωμένο ανοξείδωτο δοχείο κατάλληλο για υγειονομική χρήση. Κατασκευή στο εργοστάσιο της Δανίας.
Εφαρμόζει την αρχή λειτουργίας των αντλιών θερμότητας, όπου απορροφά θερμική ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον, και παράγει ζεστό νερό χρήσης με απόδοση άνω του 30% σε σύγκριση με τον λέβητα πετρελαίου.
Αντλία θερμότητας ΖΝΧ Daikin. Σύστημα ζεστού νερού χρήσης ανεξαρτήτως ηλιοφάνειας, διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: διαιρούμενου τύπου με τεχνολογία φρέσκου νερού και monobloc με δοχείο αποθήκευσης.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης