CARRIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Μπορεί να βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά πως ο αέρας του σπιτιού σου είναι πεντακάθαρος και δεν υπάρχει ούτε ένα μικρόβιο. 

Πόσο λάθος κάνεις όμως!

Πέρασες ώρες καθαρίζοντας το σπίτι σου, άνοιξες και τα παράθυρα για να μπει άπλετος καθαρός αέρας και πλέον πιστεύεις πως δεν κινδυνεύεις από μικρόβια. Κι όμως, πάλι κάνεις λάθος! 

Φυσικά και ο σχολαστικός και συχνός αερισμός του σπιτιού είναι το Α και το Ω, αλλά δεν είναι αρκετός.

Στην πραγματικότητα, ο αέρας μέσα στο σπίτι μπορεί να είναι πιο μολυσμένος και από τον πιο πολυσύχναστο δρόμο μιας πόλης, με σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία μας.

Αιωρούμενα σωματίδια από προϊόντα οικιακού καθαρισμού, από τα ξύλα στο τζάκι αλλά και από το κάπνισμα, ακόμη και η σκόνη από τα υφάσματα των επίπλων και των ρούχων μας ή οι τρίχες των κατοικίδιων μας μπορούν να είναι βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Την λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να δώσει η Carrier, η οποία με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρία στα οικιακά μικροκλίματα, γνωρίζει πολύ καλά πόσο ευεργετικός για την υγεία μας είναι ο καθαρός αέρας μέσα στο σπίτι μας. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια, συνεχές μέλημα και στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργεί προϊόντα που μπορούν να βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, για να είναι κάθε σπίτι ξέγνοιαστο και ασφαλές και το κυριότερο, οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό να απολαμβάνουν μια απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα, καθημερινά.

Σίγουρη και εγγυημένη καθαρή ατμόσφαιρα χάρη στους νέους καθαριστές αέρα Carrier

Ο εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier, κυκλοφόρησε στην αγορά τους πρωτοποριακούς καθαριστές Novel Air & Pioneering Air για μια καθαρή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι απαλλαγμένη από μικρόβια, αλλεργιογόνα και βλαβερούς μικροοργανισμούς.

Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη δύναμη των πιο εξελιγμένων φίλτρων καθαρισμού, οι καθαριστές αέρα Novel Air & Pioneering Air, φέρουν την υπογραφή Carrier, δηλαδή του εφευρέτη του σύγχρονου κλιματισμού.

Τα χαρακτηριστικά των νέων καθαριστών αέρα της Carrier

Ο Novel Air και ο Pioneering Air μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τον αέρα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου, από 14m² έως 73m².

Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη δύναμη των πιο εξελιγμένων φίλτρων καθαρισμού φέρνουν μια άλλη ποιότητα αέρα στο σπίτι σας!

  • Φίλτρο HEPA, κλάσης Η13, που παγιδεύει περισσότερα από το 99,95% των αιωρούμενων μικροσωματιδίων όπως μικρόβια και αλλεργιογόνα.
  • Ιονιστής που μέσω της παραγωγής αρνητικών ιόντων, εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές, μικρόβια και αλλεργιογόνα. Δημιουργεί ατμόσφαιρα ευεξίας, σαν να βρίσκεστε στον καθαρό αέρα ενός δάσους.
  • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα (μοντέλο Pioneering Air) που απομακρύνει 10 φορές πιο αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές, όπως αυτή του τσιγάρου, σε σχέση με τα παραδοσιακά φίλτρα άνθρακα. Ταυτόχρονα απομακρύνει βλαβερά αέρια όπως η φορμαλδεΰδη και το βενζόλιο, μειώνοντας τις αρνητικές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος.
  • Προ-φίλτρα που αιχμαλωτίζουν και απομακρύνουν τα μεγάλα σωματίδια όπως τη σκόνη, τη γύρη και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων.
  • Προεγκατεστημένο κιτ αρωματοθεραπείας (μοντέλο Novel Air) για να μπορείτε να απολαύσετε τα ευεργετικά οφέλη των αιθέριων ελαίων και τον καθαρισμό του αέρα μαζί.
  • Φωτεινές ενδείξεις που δηλώνουν το επίπεδο καθαρότητας του αέρα, καθώς και τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου και τη θερμοκρασία.
  • Τεχνολογία DC Inverter (μοντέλο Pioneering Air) που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή στάθμη θορύβου.
  • 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

 Καθαριστής αέρα Carrier NOVEL AIR CAFN012LA1 με δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικών χώρων μέχρι και 14 τ.μ.
129,00 €
Εξαντλήθηκε
Καθαριστής αέρα Carrier PIONEERING AIR CAFN026LC2 UV με δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικών χώρων μέχρι και 25 τ.μ.
249,00 €
Εξαντλήθηκε
Καθαριστής αέρα Carrier PIONEERING AIR CAFN036LC2 UV με δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικών χώρων μέχρι και 50 τ.μ.
299,00 €
Καθαριστής Carrier PIONEERING AIR CAFN051LC2 UV αέρα με δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικών χώρων μέχρι και 70 τ.μ.
399,00 €

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης