ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Συμπαγείς, ευέλικτοι και αποδοτικοί, οι θερμοσίφωνες αερίου σχεδιάστηκαν για χρήση με όλα τα συστήματα θέρμανσης ώστε να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες για ζεστό νερό. Παρέχουν ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, στην κουζίνα ή μπάνιο, χωρίς εγκατάσταση κεντρικού συστήματος.

Εύκολη λειτουργία για κανονικούς χρήστες, παρέχονται πληροφορίες λειτουργίας στον πίνακα ελέγχου.

Εύκολη εγκατάσταση και αντικατάσταση, χάρη στο εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος.

Μπορούν να εντοιχιστούν και όλα τα μέρη είναι προσβάσιμα απο μπροστά: αυτό εξοικονομεί χρόνο στον εγκαταστάτη κατά την εγκατάσταση και συντήρηση.

Μεγαλύτερη ισχύς για βελτιωμένη παροχή (11, 14 και 16 lt/min στους ΔT 25°C): κάνει εύκολη την επιλογή του κατάλληλου θερμοσίφωνα.

Ηλεκτρονική ανάφλεξη μέσω τουρμπίνας, μπαταριών (LR20) ή μόνιμου πιλότου: τρεις πιστοποιημένες τεχνικές που ταιριάζουν σε διάφορες απαιτήσεις και προϋπολογισμούς.

Ενσωμάτωση ελεγμένων υλικών υψηλής ποιότητας: εγγυημένη αξιοπιστία.

Ανεξάρτητη ρύθμιση ισχύος καυστήρα και παροχής νερού: μεγάλη ευελιξία λειτουργίας.

Πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη.

 


Οι στιγμιαίοι θερμοσίφωνες αερίου της Ariston μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά αιτήματα. Ένα ευρύ φάσμα για όλες τις εφαρμογές.
Το ζεστό νερό χρήσης είναι σχεδόν αυτονόητο για τα νοικοκυριά και όχι μόνο, αφού προσφέρει ευκολία στην καθημερινή δραστηριότητα.
Τα προϊόντα της Navien είναι ευρέως γνωστά για την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουν. Σχεδιάζουν προϊόντα, πάντα με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών.
Ταχυθερμαντήρες αερίου από τη Bosch. Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε μικρές διαστάσεις. Ζεστό νερό χωρίς περιορισμούς.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης