ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Η σωστή τοποθέτηση ενός κλιματιστικού αποτελεί ιδιαίτερα κρίσιμη διαδικασία για τη βέλτιστη απόδοση της συσκευής και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η εταιρεία μας, με χρόνια εμπειρίας στον τομέα του κλιματισμού προσπάθησε να συγκεντρώσει τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να προσέξει κάποιος στην εγκατάσταση του κλιματιστικού του για να επιτύχει πολύ καλή απόδοση του αυτού, με ασφάλεια και εγγυημένα αποτελέσματα.

  1. Επίλεξτε το σωστό σημείο εγκατάστασης

Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν τη θέση του κλιματιστικού με βάση αισθητικά κριτήρια με αποτέλεσμα να προβαίνουν σε ένα κρίσιμο λάθος που μπορεί να μειώσει την απόδοση της συσκευής τους. Η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού πρέπει να εγκατασταθεί αρκετά ψηλά στον τοίχο, ώστε να μη φυσάει ακριβώς εκεί που θα κάθεσαι ή θα κοιμάσαι. Για να αποφευχθούν σημαντικές απώλειες θερμότητας πρέπει να μη γίνει η τοποθέτηση του κλιματιστικού απέναντι από τα κουφώματα, αλλά πάνω από αυτά. Ταυτόχρονα, για τη σωστή τοποθέτηση του κλιματιστικού πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή σχετικά με το χώρο που έχει η εσωτερική μονάδα γύρω της. Μια θέση που προτιμάται συνήθως από τους ψυκτικούς της εταιρείας μας για την εγκατάσταση του κλιματιστικού, είναι ο τοίχος δίπλα στη μπαλκονόπορτα.

  1. Δώστε μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση βάσης & σωληνώσεων

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην τοποθέτηση της βάσης στήριξης για το κλιματιστικό σας. Σε περίπτωση που διέρχονται καλώδια και σωλήνες από τον τοίχο που σκοπεύετε να κάνετε την εγκατάσταση του κλιματιστικού, συνίσταται να το αποφύγετε για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που επιθυμείτε να περάσετε από τον τοίχο τους σωλήνες για την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού. Σας προτείνουμε να αποφύγετε την εγκατάσταση σε τοίχους που περνούν καλώδια, διότι το ρίσκο για βλάβη είναι ιδιαίτερα υψηλό.

  1. Μόνωστε τους σωλήνες του κλιματιστικού

Πολύ σημαντικό βήμα, στο οποίο η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι η ενδελεχής μόνωση των σωλήνων που συνδέει την εσωτερική με την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού. Με αυτό τον τρόπο, θα πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην απόδοση της συσκευής. Επίσης, κρίσιμη θεωρείται η αφαίρεση του αέρα από τους σωλήνες, κάτι που αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας.

  1. Πρόσεξτε την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας

Πολλοί επαγγελματίες του χώρου δε δίνουν ιδιαίτερη βάση στην εξωτερική μονάδα, μιας και δε βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η τοποθέτησή της δε χρειάζεται προσοχή και πρέπει να αμεληθεί. Αποτελεί υψίστης σημασίας η εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού να πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει χώρο να αερίζεται. Οι οδηγίες του κατασκευαστή πολλές φορές υποδεικνύουν τον προτεινόμενο χώρο που πρέπει να έχει η μονάδα.

  1. Δοκιμή & έλεγχος στεγανότητας & λειτουργίας του κλιματιστικού

Κάτι που εφαρμόζουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, είναι να γίνεται έλεγχος για τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού, μετά το πέρας της εγκατάστασής. Έτσι, ο ψυκτικός μπορεί να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την αποδοτικότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του κλιματιστικού.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της εταιρείας μας μπορούν να αναλάβουν για σένα τη σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού και όχι μόνο. Δραστηριοποιούμενοι επί συναπτά έτη στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού είμαστε σε θέση να σου παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του κλιματιστικού, ώστε εξασφαλίσει περισσότερα χρόνια ζωής. Πέρα από την εγκατάσταση νέου κλιματιστικού, η εταιρεία μας αναλαμβάνει με τους έμπειρους ψυκτικούς της τη συντήρηση και την επισκευή αυτού. Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζετε. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας, ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστη λύση προσαρμοσμένη αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες γρήγορα και αξιόπιστα και πάντα με γνώμονα εσάς.

 

 

Εγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικού από εξειδικευμένο συνεργείο για σωστή λειτουργία. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές κλιματιστικών συσκευών από την εταιρία μας.
Εγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικού από εξειδικευμένο συνεργείο για σωστή λειτουργία. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές κλιματιστικών συσκευών από την εταιρία μας.
Εγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικού από εξειδικευμένο συνεργείο για σωστή λειτουργία. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές κλιματιστικών συσκευών από την εταιρία μας.
Εγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικού από εξειδικευμένο συνεργείο για σωστή λειτουργία. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές κλιματιστικών συσκευών από την εταιρία μας.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης