Η Εταιρία

Η εταιρία AIRCOLINE Energy έχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης, του εξαερισμού και του φυσικού αερίου με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων σε κατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους, δημόσια κτίρια, γραφεία και καταστήματα.

Τα προϊόντα τα οποία αντιπροσωπεύουμε είναι ποιοτικώς και τεχνολογικώς αναγνωρισμένα από διεθνείς οργανισμούς και διαθέτουν όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001, 9002 καθώς και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ποιότητας και ασφάλειας CE, το οποίο είναι και το αυστηρότερο όλων. Είναι προϊόντα γνωστών Ευρωπαϊκών, Ιαπωνικών και Αμερικανικών κατασκευαστικών οίκων, οι οποίοι διαθέτουν και ερευνητικό τομέα. Όλα τα προϊόντα μας στο σύνολό τους περνάνε από έναν ολικό ποιοτικό έλεγχο (TOTAL QUALITY CONTROL) γεγονός το οποίο μειώνει την πιθανότητα ελαττωματικής κατασκευής και λειτουργίας στο ελάχιστο. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγυήσεις καλής λειτουργίας και υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών στην έδρα της εταιρίας μας.

Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο της εταιρίας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλιματισμού, της θέρμανσης, των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, σε τακτικά σεμινάρια των κατασκευαστικών οίκων. Στον τομέα των μελετών απασχολούνται Μηχανολόγοι Μηχανικοί και στον τεχνικό τομέα Πτυχιούχοι τεχνικοί διαφόρων ειδικοτήτων (ψυκτικοί, υδραυλικοί, τεχνίτες στερεών και αερίων καυσίμων).

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη που παρέχουμε στον πελάτη σε θέματα μελετών, εγκαταστάσεων, επισκευών και service είναι αναγνωρισμένη από τους εισαγωγείς και τους κατασκευαστικούς οίκους.

Χάριν της οργανώσεώς μας είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε του πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη βοήθεια της μηχανογράφησης και στα συνεργεία, διατηρούμε πάντα αρχεία βλαβών, επισκέψεων και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε περίπτωση (ιστορικό), πράγμα που μας καθιστά πιο αποτελεσματικούς και έτοιμους να ενημερώσουμε αναλυτικά και για οτιδήποτε τον κάθε πελάτη.

 




Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης