ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κάθε σπίτι μπορεί να έχει απόλυτη θερμική άνεση και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας με ένα σύστημα κλιματισμού.

Οικονομία και Απόδοση με σύγχρονα Κλιματιστικά οικιακού τύπου.

Με μια σειρά από λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή τους χρήση εύκολη και φιλική, δημιουργούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το ιδανικό κλίμα, για κάθε εποχή, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄ έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές θερμικής (SCOP) και ψυκτικής (SEER) απόδοσης της αγοράς.

 

Οικονομική λειτουργία, πραγματική άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας, ελκυστική εμφάνιση, ποιότητα αέρα, αθόρυβη λειτουργία....
Υψηλή απόδοση. Φροντίδα για το περιβάλλον. Έχουμε ενσωματώσει στα προϊόντα μας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μας....
Αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία μας, παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και συστήματα ώστε να εξασφαλίσουμε άνετους και βιώσιμους εσωτερικούς χώρους για όλους τους ανθρώπους, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Η Toshiba προχώρησε στην παραγωγή των πρώτων κλιματιστικών της μονάδων τη δεκαετία του ’50 και από τότε δεν σταμάτησε να τις εξελίσσει και να τις βελτιώνει.
Η Fujitsu General δημιουργεί υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που έχει αναπτύξει, πάνω από 35 χρόνια.
Ανακαλύψτε τα κλιματιστικά της LG. Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σας με μια τεράστια ποικιλία μοντέλων, κατάλληλων για θέρμανση και ψύξη, υψηλού σχεδιασμού και με εξαιρετική απόδοση.
Συνεχίζουμε να καινοτομούμε με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αλλάζουμε τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.
H Hitachi είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία στην τεχνολογία κλιματισμού με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη, γεγονός που της έχει χαρίσει πολλές “παγκόσμιες πρωτιές”.
Τα κλιματιστικά Inventor προσφέρουν τις αρτιότερες συνθήκες κλίματος στο σπίτι σας. Με σεβασμό στο περιβάλλον, με 10 χρόνια εγγύηση, προσφέρουν αξιοπιστία, σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, καθαρό αέρα.
Mε νέο πρωτοποριακό design και φιλικά προς το περιβάλλον (οικολογικό FREON) καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε ψύξη – θέρμανση εσωτερικών χώρων με ευρεία γκάμα από 9000 έως 30000 btu/h.
Με την προηγμένη μας τεχνολογία, τα κλιματιστικά TCL παρέχουν ψύξη και άνεση πιο γρήγορα από ποτέ. Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας γιατί επιβραδύνουν αυτόματα όταν επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία.
Η ανάσα είναι ο σύνδεσμος μεταξύ μυαλού και σώματος. Ο καθαρός αέρας απαραίτητος, αλλά όχι πάντα δεδομένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις. Τα καταφέραμε! Για εσάς. Για εμάς.
Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέρει πάντα στον άνθρωπο μία αίσθηση ευεξίας. Η αποστολή μας να διευκολύνουμε και να ομορφύνουμε την καθημερινότητά των ανθρώπων.
Με κεντρικό άξονα την ποιότητα, η GREE Electric Appliances Inc. επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων παραγωγής, όπως επίσης και στον αυστηρό ποιοτικό τους έλεγχο.
Στα κλιματιστικά οικιακής χρήσης όλα τα μοντέλα Haier είναι εξοπλισμένα με γεννήτρια αρνητικών ιόντων και αυτοδιάγνωση 5 σημείων βλαβών. Η γκάμα καλύπτει κάθε ανάγκη του ελληνικού νοικοκυριού.
Την τελευταία δεκαετία η εταιρία μας κάνει σταθερά βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μια πειστικής και αξιόπιστης γκάμας που περιλαμβάνει κλιματιστικά τοίχου και ντουλάπες. Η οικονομική επιλογή.
Τα νέα κλιματιστικά Climate 5000 RAC της Bosch είναι σχεδιασμένα για να σας προφέρουν υψηλή απόδοση και άνεση. Καθιστούν την ιδανική λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της τεχνολογίας inverter.
Τα φορητά κλιματιστικά, είναι κλιματιστικά μηχανήματα τα οποία ενσωματώνουν την εσωτερική και εξωτερική μονάδα σε μία και μόνη συσκευή.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης