Πληροφοριακό Υλικό

Μάθε σε Ποια Κατηγορία Κατοικίας Ανήκεις και τι Ποσοστό Επιδότησης Δικαιούσαι. Kατέβασε τον Οδηγό Εφαρμογής & τα Παραρτήματα του Προγράμματος. Ευθύνη προς το Περιβάλλον.
Ποια είναι η λειτουργία του κλιματισμού; Κλιματισμός ονομάζεται η διαδικασία ελέγχου και ρύθμισης της θερμοκρασίας, των επιπέδων υγρασίας, της καθαρότητας και της διανομής του αέρα.
Η θέρμανση των χώρων, αποσκοπεί στη προσθήκη θερμικών φορτίων, για να συμπληρώσουν τις θερμικές απώλειες. Έτσι, με τη θέρμανση διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία των χώρων σε επίπεδα άνεσης και ευεξίας για τον άνθρωπο.
Μια φυσική απάντηση στις ενεργειακές ανάγκες. Μάθετε τα πάντα για το φυσικό αέριο.
Ο ήλιος είναι ζωή και η ηλιακή ενέργεια είναι η ενέργεια του μέλλοντος. Κάθε μέρα ο ήλιος ανατέλλει και μας χαρίζει ζέστη, φως και ενέργεια....
Η εταιρία μας διαθέτει μια συλλογή από έντυπα στα ελληνικά που σας βοηθούν να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Βρείτε στην ιστοσελίδα μας οδηγίες χρήσης προϊόντων Κλιματισμού, προϊόντων Φυσικού Αερίου, προϊόντων Θέρμανσης, Αντλιών Θερμότητας και προϊόντων Ηλιοθερμίας.
Στην ιστοσελίδα μας, υπάρχουν πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής ή ο επίσημος εισαγωγέας του προϊόντος, καθώς και την χρονική ισχύ της.
Βρείτε στην ιστοσελίδα μας ενεργειακά και άλλα πιστοποιητικά προϊόντων Κλιματισμού, προϊόντων Φυσικού Αερίου, προϊόντων Θέρμανσης, Αντλιών Θερμότητας και προϊόντων Ηλιοθερμίας.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης