ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

H εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με ατομικούς επίτοιχους λέβητες βρίσκει χρήση:

α) σε παλιές πολυκατοικίες με σύστημα κεντρικής θέρμανσης με ή χωρίς αυτονομία

β) σε νέες πολυκατοικίες

γ) σε μονοκατοικίες

Οι επίτοιχοι λέβητες μπορούν να λειτουργήσουν σε εγκατάσταση θέρμανσης με θερμαντικά σώματα ή με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η AIRCOLINE αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου με επίτοιχους λέβητες που προσφέρουν ευελιξία και μέγιστη  εξοικονόμηση ενέργειας.    

Πλεονεκτήματα Ατομικής Θέρμανσης με Επίτοιχο Λέβητα

  • Εξοικονόμηση ενέργειας δεδομένου της τεχνολογίας τους σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες - καυστήρες.
  • Δεν απαιτείται χώρος λεβητοστασίου.
  • Δυνατότητα με το ίδιο δίκτυο αέριου του επίτοιχου λέβητα να  υπάρχει και γραμμή σύνδεσης κουζίνας αερίου. 
  • Ανεξαρτησία του διαμερίσματος από τα έξοδα παγίου κεντρικής θέρμανσης και ανεξαρτησία στη λειτουργία της θέρμανσης.

 


Η Ariston είναι ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό.
Σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο η εταιρεία BAXI παρουσιάζεται με το ίδιο μήνυμα: όπου υπάρχει ζήτηση για θερμότητα και άνεση η εταιρεία BAXI έχει τη λύση. Μάλιστα έχει πάντα τη σωστή λύση….
Η Chaffoteaux προτείνει για την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης συστήματα που συνδυάζουν ταυτόχρονα πολλές πηγές ενέργειας που συνάδουν με τις πιο μοντέρνες τεχνολογικές καινοτομίες.
Οι επιτοιχοι λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Buderus Logamax διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και αθόρυβη λειτουργία τους.
Για κάθε σπίτι υπάρχει ο κατάλληλος λέβητας φυσικού αερίου από την Bosch. Προσφέρει ζεστασιά και είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικός και αξιόπιστος.
Οι λέβητες αερίου της εταιρίας WOLF είναι ιδανικοί για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους και μπορούν να λειτουργούν τόσο με φυσικό αέριο όσο και με υγραέριο. Made in Germany....
Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους.
Ο κόσμος της NAVIEN είναι στα χέρια σας. Επιλέγοντας NAVIEN έχετε το χαµηλότερο κόστος θέρµανσης. Προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις και υψηλή ποιότητα κατασκευής.
Ένα δυναμικό όνομα, που συνοψίζει 50 έτη συνεχών επενδύσεων στην έρευνα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και το ανθρώπινο δυναμικό.
Οι λέβητες ErP Enerwa Plus ζεσταίνουν εσάς και τους αγαπημένους με ασφάλεια χάρη στα 23 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας που διαθέτουν.
Ο νέος λέβητας συμπύκνωσης με τεχνολογία Hi-fin για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού έχει απόδοση που ξεπερνά το 107%.
Οι λέβητες HEAT LINE σύμφωνα με τον κανονισμό ErP έχουν χαμηλές εκπομπές ρύπων χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης