ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (MULTI)

Τα multi split συστήματα κλιματισμού έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης περισσοτέρων του ενός εσωτερικών μονάδων σε μία εξωτερική. Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση, για διαφορετικά δωμάτια και για να εξοικονομήσουμε χώρο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε η εξωτερική μονάδα να είναι επαρκής από πλευράς ισχύος, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες των συνδεδεμένων εσωτερικών μονάδων για την ταυτόχρονη λειτουργία τους. Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε το μήκος των σωληνώσεων σύνδεσης με τις εσωτερικές μονάδες να μην ξεπερνά το μήκος που έχει οριστεί από τον κατασκευαστή.

Η εγκατάσταση συστήματος multi split, συμφέρει οικονομικά όταν ο αριθμός των εσωτερικών μονάδων είναι μεγάλος και ο πελάτης δεν επιθυμεί να έχει πολλές εξωτερικές μονάδες. Όταν πρόκειται να εγκατασταθεί αρκετά μεγάλος αριθμός εσωτερικών μονάδων, προτείνεται η αγορά ενός μεγαλύτερου και πιο εξελιγμένου συστήματος κλιματισμού που ονομάζεται VRV.

 

Οι βελτιώσεις στη σειρά MXZ περιλαμβάνουν απόδοση και ευελιξία στις δυνατότητες επέκτασης του συστήματος. Η καλύτερη λύση για τις ανάγκες κλιματισμού με συστήματα multi....
Σε έναν κόσμο με άπειρες επιλογές και αναρίθμητες δυνατότητες, η Toshiba ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Οι λύσεις που προσφέρουμε για θέρμανση και κλιματισμό, ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που θέλετε, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και όπως πάντα με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η μονάδα Multi Split είναι ένα ανθεκτικό σύστημα που παρέχει εσωτερικό κλίμα άνεσης αλλά είναι αθόρυβο και διακριτικό στην καθημερινή του λειτουργία. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε εσωτερικές μονάδες — οποιαδήποτε σειρά ή στυλ ⁠— σε μια εξωτερική μονάδα Multi Split.
Ο εξελιγμένος ποιοτικός έλεγχος και η εμπειρία της LG σας εγγυάται την λειτουργία των συσκευών σας στο μέγιστο βαθμό απόδοσης, για πολλά χρόνια. Τα κλιματιστικά της LG κατασκευάζονται με πρωτοποριακές μεθόδους ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Οι καινοτομίες μας δίνουν ώθηση σε νέες βιομηχανίες και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας χαίρουν της εμπιστοσύνης των καταναλωτών σε κάθε γωνιά του κόσμου. Εμπιστευθείτε μας και εσείς για τη δική σας άνεση και νιώστε όμορφα στον χώρο σας!
Τα προϊόντα κλιματισμού της HITACHI δίκαια μπορούν να χαρακτηριστούν ως η απόλυτη εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, με στόχο τη δημιουργία συστημάτων κλιματισμού τα οποία προσφέρουν πιο άνετες και πιο παραγωγικές συνθήκες διαβίωσης και εργασίας.
Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σιγά-σιγά, τα κλιματιστικά Fujitsu είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σου στα κατάλληλα επίπεδα. Με συμπαγές design και συμμαζεμένες διαστάσεις, τα Fujitsu περνούν απαρατήρητα.
Μονάδες που προσφέρουν ευελιξία, μέγιστη εξοικονόμηση και υψηλές αποδόσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις σας. Συνδέστε μέχρι και 5 εσωτερικές μονάδες με μία εξωτερική.
Η Midea θέτει τις προδιαγραφές και τα βιομηχανικά πρότυπα με αυστηρή διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων, προηγμένες δοκιμές και αξιόπιστο σύστημα after sales service για τη διασφάλιση ανώτερης ποιότητας στα προϊόντα της.
Οι εξωτερικές μονάδες Multi Split ή αλλιώς πολλαπλού διαχωρισμού – σύνδεσης θα σας δώσουν λύσεις πρωτοποριακές για τα επαγγελματικά αλλά και οικιακά δεδομένα.
Η πρόταση της ΤΟΥΟΤΟΜΙ για κορυφαία απόδοση κλιματισμού σε διαφορετικούς ταυτόχρονα, χώρους, ενός κτιρίου. Εγκαταστήστε μία εξωτερική μονάδα Multi με δυνατότητα σύνδεσης από 2 έως και 5 εσωτερικές μονάδες.
H εταιρεία GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 60 εκ. οικιακών κλιματιστικών και 5.5 εκ. κεντρικών μονάδων αντίστοιχα.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης