ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ

Θερμοστάτες χώρου υπάρχουν πολλοί. Στους απλούς μηχανικούς θερμοστάτες, ένα έλασμα διαστέλλεται ή συστέλλεται και κλείνει η ανοίγει επαφή. Επίσης, οι θερμοστάτες αυτοί έχουν και διακόπτη ON-OFF, καταργώντας στην θέση OFF την λειτουργία του θερμοστάτη.

Επίσης υπάρχουν και θερμοστάτες ηλεκτρονικοί, με πλακέτα και κυκλώματα και με μεγάλη ευαισθησία θερμοκρασίας. Ακόμη, υπάρχουν και περισσότερο περίπλοκοι θερμοστάτες χώρου, με φωτεινό πίνακα ή πίνακα υγρών κρυστάλλων, με προγραμματιστή ωρών χρήσης για υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες χώρου.

Όλοι οι θερμοστάτες χώρου τοποθετούνται σε ύψος περίπου 1,70 από το πάτωμα, σε σημεία που δεν επηρεάζονται από τις ακτίνες του ήλιου και από ζεστά ή θερμά ρεύματα αέρος. Οι περισσότεροι θερμοστάτες χώρου, έχουν ενδεικτική λυχνία (λαμπάκι), που αν συνδεθεί σωστά ηλεκτρικά ο θερμοστάτης, πρέπει να ανάβει όταν απαιτείται θέρμανση και να σβήνει, όταν η θερμοκρασία του χώρου, έχει φτάσει την θερμοκρασία που επιλέξαμε.

ΠΗΓΗ: Levitostasia.net


Η Siemens διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα θερμοστατών, καθένας από τους οποίους διακρίνεται για τον εξαιρετικό μοντέρνο σχεδιασμό του, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αίσθηση άνεσης που προσφέρει.
Η καλύτερη επιλογή για ψηφιακούς θερμοστάτες. Μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές, υψηλή ποιότητα, Ιταλικό desing και ποιότητα κατασκευής. Για όλες τις εφαρμογές.
Η καλύτερη επιλογή για ψηφιακούς θερμοστάτες. Μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές, υψηλή ποιότητα, Ιταλικό desing και ποιότητα κατασκευής.
Διαφορικοί θερμοστάτες για έλεγχο ηλιοθερμικών συστημάτων. Κορυφαίοι κατασκευαστές, κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Για όλες τις εφαρμογές.
Θερμοστάτες για έλεγχο τοπικών κλιματιστικών μονάδων. Αναλογικοί ή ηλεκτρονικοί. Για όλες τις καθημερινές ανάγκες του χώρου σας.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης