Τρόποι Αποστολής - Διαθεσιμότητες

 

Επεξήγηση λεκτικών διαθεσιμότητας:

Διαθέσιμο

Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Το λεκτικό «Άμεση παραλαβή» αφορά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί για να το παραλάβει «άμεσα».

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει αποστολή κάποιου προϊόντος στον χώρο του, το κατάστημα οφείλει να παραδώσει το προϊόν σε 1 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

1-3 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 1 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη, Λεκανοπέδιο Αττικής: 1- 3 εργάσιμες

Ηπειρωτική Ελλάδα (πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα): 2- 4 εργάσιμες ημέρες Νησιωτική Ελλάδα και Κρήτη (πρωτεύουσες νησιών) : 3 – 5 εργάσιμες ημέρες.

Μη αστικά κέντρα και δυσπρόσιτες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς επίσης χωριά και νησιά άγονης γραμμής έχουν επιπλέον των παραπάνω χρόνων, 2 εργάσιμες ημέρες.

 *Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

4-7 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 4-7 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά για παράδειγμα δείχνουν να είναι διαθέσιμα στον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 4 έως 7 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Κατόπιν Παραγγελίας

Κατόπιν Παραγγελίας - Παράδοση έως 30 ημέρες: Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα ή σε αποθήκη προμηθευτή και παραδίδονται στον χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε διάστημα έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Εάν ενδιαφέρεστε για προϊόντα που η διαθεσιμότητα τους είναι Κατόπιν Παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για πρόσθετες πληροφορίες.

Τρόποι Αποστολής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τον εκθεσιακό μας χώρο χωρίς καμία επιβάρυνση. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας για την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Κατόπιν συννενόησης μπορούμε να σας παραδώσουμε εμείς τα προϊόντα σας στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε.

Η παράδοση των προϊόντων μας για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης είναι δωρεάν.

Αποστολή με Courier για ελαφριά προϊόντα:

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier & ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα - Πόρτα) για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 600+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η παράδοση των προϊόντων μας επιβαρύνεται με μεταφορικά.

Αποστολή με Courier για ελαφριά προϊόντα:

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier & ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα - Πόρτα) για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 600+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία:                                

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες, το κόστος των μεταφορικών ποικίλει λόγω του όγκου των προϊόντων αλλά και της απόστασης από την έδρα μας. Για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η παράδοση γίνεται στον χώρο σας (επί του πεζοδρομίου) και για την επαρχία η παράδοσή γίνεται στην έδρα της μεταφορικής που είναι πλησιέστερη στην οικία σας.

Το κόστος αποστολής με μεταφορική εταιρεία υπολογίζεται βάση της περιοχής που πρόκειται να παραδοθούν τα εμπορεύματα καθώς και του όγκου και του βάρους των εμπορευμάτων της κάθε αποστολής. Για το κόστος αποστολής ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

*Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν εγκατάσταση, η οποία καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης