ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα άθλησης και αναψυχής.

Τα κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας για επαγγελματική ψύξη και θέρμανση συνδυάζουν απόδοση, λειτουργικότητα, υψηλούς δείκτες εποχικότητας και κομψό σχεδιασμό που θα συμπληρώσουν ιδανικά  τον επαγγελματικό σας χώρο ή κτίριο καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού δημιουργούν υγιεινό και άνετο εσωτερικό περιβάλλον, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τη θερμοκρασία με μια σειρά από μονάδες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο την θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά των κτιρίων ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη χαμηλή εκπομπή CO2.

 

Ιδιαίτερες λύσεις για ιδιαίτερες ανάγκες κλιματισμού. Τα ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού της Mitsubishi έχουν σίγουρα ένα μηχάνημα για τον χώρο σας....
Η Toshiba διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από αντλίες θερμότητας, με την εμπορική ονομασία Digital & Super Digital Inverter, για επαγγελματικές εφαρμογές.
Υψηλή απόδοση. Φροντίδα για το περιβάλλον. Έχουμε ενσωματώσει στα προϊόντα μας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μας....
Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της Daikin, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα άθλησης και αναψυχής.
Νέος πρωτοποριακός σχεδιασμός. Επανασχεδιάσαμε τα μηχανηματά μας, μικρύναμε όλες τις διαστάσεις και τα κάναμε να χωράνε παντού. Δίνουμε λύσεις και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους....
Από το 1902 που ο Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του μοντέρνου κλιματισμού, η Carrier είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο, στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση μηχανημάτων & συστημάτων κλιματισμού.
Η Fujitsu δημιουργεί υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που προσφέρουν άνεση, σύμφωνα με τη βασική πολιτική της να «δημιουργηθεί ένα άνετο περιβάλλον».
H εταιρεία GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 60 εκ. οικιακών κλιματιστικών και 5.5 εκ. κεντρικών μονάδων αντίστοιχα.
Η Midea έχει αφιερώσει δεκαετίες στην έρευνα και την καινοτομία και την τεχνολογίας ιδρύοντας ερευνητικά κέντρα ανά τον κόσμο. Η πρωτοποριακή σχεδίαση των κλιματιστικών μονάδων της Midea προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα ευελιξίας.
Ανακαλύψτε τις επιλογές στον επαγγελματικό κλιματισμό της ΤΟΥΟΤΟΜΙ! Για να δημιουργήσεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, να θερμάνεις και να δροσίσεις το γραφείο ή και επαγγελματικούς χώρους, χρειάζεσαι κορυφαίες λύσεις, όπως αυτές που προσφέρει η Toyotomi.
Η πολυμορφία των επαγγελματικών χώρων, είναι η βασική παράμετρος διαμόρφωσης της προϊοντικής μας γκάμας. Ντουλάπες δαπέδου, εξωτερικές μονάδες πολλαπλής σύνδεσης, αεραγωγοί, κασέτες, δαπέδου οροφής και αντλίες θερμότητας συμπληρώνουν τις επαγγελματικές μας προτάσεις.
Ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας! Ολοκληρωμένες λύσεις, για τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών χώρων. Ντουλάπες για εξαιρετικές αποδόσεις. Κασέτες ενεργειακής κλάσης Α++. Δαπέδου οροφής και δικτύου αεραγωγών με μεγάλο εύρος απόδοσης σε ψύξη και θέρμανση.
Η AUX ιδρύθηκε το 1986 και κατέστη γρήγορα ως ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας και ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο. Η ανάπτυξή της στηρίζεται στη δραστηριότητά της στις οικιακές συσκευές, τα προϊόντα κλιματισμού και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό.
Με την προηγμένη μας τεχνολογία, τα κλιματιστικά TCL παρέχουν ψύξη και άνεση πιο γρήγορα από ποτέ. Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας γιατί επιβραδύνουν αυτόματα όταν επιτευχθεί η επιλεγμένη θερμοκρασία.
Τα συστήματα Samsung συνδυάζουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και προηγμένες επιδόσεις για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες κλιματισμού κάθε επαγγελματικού χώρου - μικρού ή μεγάλου.
Τα ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού είναι ιδανικά για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία και χώρους εστίασης. Παρέχουν τη δυνατότητα για κάλυψη των θερμικών αναγκών μεγάλων χώρων διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης