ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΟΙΧΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ ΣΑΣ

Το κόστος της θέρμανσης ανέρχεται περίπου στο 60% του συνολικού σας ετήσιου κόστους ενέργειας, επομένως ένας αποδοτικός λέβητας παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση.

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία θέρμανσης έχει βελτιωθεί πολύ ώστε να αυξήσει τις επιδόσεις (κατανάλωση, θόρυβος, εκπομπές, ευκολία στη χρήση).

Επιπλέον, οι κανονισμοί έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηροί.

Για τους λόγους αυτούς, το να αντικαταστήσετε τον παλιό σας λέβητα (ακόμα και αν λειτουργεί σωστά) έχει πολλά οφέλη: ένας νέος λέβητας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση στο λογαριασμό ενέργειας, μεγάλη άνεση και ευκολία στη χρήση.

ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Οι λέβητες συμπύκνωσης είναι οι πιο αποδοτικοί λέβητες. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας συμπύκνωσης είναι ότι παρέχει, με την ίδια ποσότητα καυσίμου, περισσότερη θέρμανση από τη συμβατική τεχνολογία..

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΛΕΒΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

  • εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου, από 10% μέχρι 30%, ανάλογα με τον τύπο του συστήματος που συγκρίνεται με τον συμβατικό εξοπλισμό.
  • διατίθεται με μία προηγμένη σειρά συστημάτων ελέγχου θερμοκρασίας, που παρέχουν τη μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.
  • εγγυάται υψηλή απόδοση και είναι Class 5 με μειωμένες εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx) και μονοξειδίου του άνθρακα (CO).

Μερικές φορές δε συμφέρει να επισκευαστεί ένας υπάρχων λέβητας.

Κόστος Υπηρεσίας: 180€ (χωρίς ΦΠΑ)Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης