ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Ο Καυστήρας είναι μια συσκευή προσαρμοσμένη πάνω στον λέβητα μέσα στην οποία επιτυγχάνεται η ανάμειξη του καύσιμου υλικού (π.χ. φυσικό αέριο) με τον αέρα έτσι ώστε να προκαλείται και να συντηρείται η καύση. Οι καυστήρες φυσικού αερίου χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες, τους ‘πιεστικούς’ και τους ‘ατμοσφαιρικούς’ οι οποίοι προσαρμόζονται στους αντίστοιχους ‘πιεστικούς’ ή ‘ατμοσφαιρικούς’ λέβητες. Η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία του καυστήρα είναι το καθοριστικό κομμάτι για την καλή απόδοση μιας εγκατάστασης.

Οι πιεστικοί καυστήρες αερίου σχεδιαστικά έχουν σημαντικές ομοιότητες με τους πιεστικούς καυστήρες diesel, αλλά και ουσιαστικές διαφορές. Οι οποίες διαφορές ευρίσκονται στο τρόπο παροχής του καυσίμου αερίου και στους τρόπους ελέγχου της φλόγας.

 


Οι επίτοιχοι λέβητες και οι καυστήρες ήταν πάντα ο κορμός της βιομηχανίας Riello, και αυτή η εξειδίκευση βοήθησε στην έντονη παρουσία της τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς.
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα πιεστικών καυστήρων MHG (MAN) αερίου, κατάλληλοι για όλους τους λέβητες Buderus όπως επίσης και για λέβητες άλλων κατασκευαστών.
Οι καυστήρες αερίου ELCO διακρίνονται για τα χαμηλά επίπεδα θορύβου ως αποτέλεσμα του σωστού σχεδιασμού και της μόνωσης τους.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης