ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ

Δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά που έχουν πρόβλημα στην λειτουργία του λέβητά τους τις μέρες με παγωνιά, είτε σε λειτουργία ζεστού νερού χρήσης, είτε ακόμη και σε λειτουργία θέρμανσης, οπότε οι λέβητες φυσικού αερίου δεν λειτουργούν καθόλου.

H AIRCOLINE σας ενημερώνει με τις βασικές οδηγίες μέτρων προστασίας σε περίπτωση παγετού προκειμένου να αποφύγετε βλάβη του εξωτερικά τοποθετημένου λέβητά σας.

  • Οι παροχές ρεύματος και αερίου του λέβητα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές. Μη σβήνετε τον λέβητά σας εντελώς και επιλέξτε θερμοκρασία 16-17 OC για τις νυκτερινές ώρες. Εξετάστε την πίεση του συστήματός σας και προσθέστε νερό σε περίπτωση που η πίεση είναι αρκετά χαμηλά.
  • Περιοδικά, ιδιαιτέρως τις βραδινές και πρωινές ώρες, να αφήνετε ανοιχτή μία βρύση, σε χαμηλή, συνεχή ροή ζεστού νερού. Επίσης, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Comfort του ζεστού νερού χρήσης στα μοντέλα που είναι διαθέσιμη η λειτουργία.
  • Δεν ενδείκνυται να κάνετε πλήρωση του συστήματος, αν οι σωλήνες του νερού χρήσης είναι παγωμένοι.
  • Τέλος, αν ο λέβητάς σας είναι τεχνολογίας συμπύκνωσης, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι ο σωλήνας απομάκρυνσης των συμπυκνωμάτων είναι τοποθετημένος κατακόρυφα και ότι δεν είναι φραγμένο το κάτω άκρο του.

 

 

High Protection, κάλυμμα προστασίας λεβήτων φυσικού αερίου.
125,00 €
Ερμάριο προστασίας λεβήτων φυσικού αερίου.
109,00 €

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης