ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ-ΥΛΙΚΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ

Οι λέβητες πετρελαίου, αερίων και στερεών καυσίμων, στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με όργανα ασφαλείας και ελέγχου. Συνήθως όλα τα όργανα είναι τοποθετημένα σε ένα πίνακα. Ο πίνακας αυτός, που είναι τοποθετημένος πάνω στον λέβητα έχει μια σειρά από όργανα και συσκευές ρύθμισης.

Υπάρχουν διάφορα όργανα ασφαλείας και ελέγχου, τα οποία μπορεί να μην είναι τοποθετημένα στον πίνακα του λέβητα αλλά πάνω στις σωληνώσεις προσαγωγής ή επιστροφής της εγκατάστασης.

 


Η κατασκευή ενός συστήματος κεντρικής θέρμανσης προϋποθέτει την επιλογή συνδυασμού και τοποθέτηση διάφορων οργάνων, αυτοματισμών κ.λ.π στο χώρο του λεβητοστασίου.
Τα δοχεία διαστολής ξεχωρίζουν για την πολύπλευρη εφαρμογή τους. Έχουν δυνατότητα εγκατάστασης σε κατοικίες, ή σε οικοδομικά συγκροτήματα και βιομηχανίες.
Το δοχείο διαστολής σε μία εγκατάσταση πιεστικού συγκροτήματος χρησιμεύει, στην αποφυγή πολλών εκκινήσεων της αντλίας του πιεστικού.
Διακοπτικό υλικό για όλους τους τύπους σωμάτων, κλασικά, πάνελ και διακοσμητικά. Η καλή κατασκευή βεβαιώνει ελάχιστη πτώση πίεσης, με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση του σώματος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα προϊόντα των οίκων ICMA, GIACOMINI.
Η δεξαμενή καυσίμων αποτελεί άλλο ένα σημαντικό στοιχείο μιας εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης καθώς εκεί αποθηκεύεται το πετρέλαιο. Μια δεξαμενή καυσίμων μπορεί να είναι είτε μεταλλική είτε πλαστική.
Η καμινάδα είναι το κομμάτι εκείνο της εγκατάστασης θέρμανσης που απάγει τα προϊόντα καύσης (καυσαέρια) προς την ύπαιθρο. Ο ρόλος της είναι διπλός. Από την μια προστατεύει το λεβητοστάσιο από τα τοξικά αέρια, και από την άλλη βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του λέβητα και του καυστήρα.
Προβλήματα κατασκευής που στο παρελθόν φαίνονταν άλυτα, σήμερα με την χρήση των κατάλληλα επιλεγμένων εργαλείων, βρίσκουν εύκολη λύση. Στην AIRCOLINE θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα όλα εκείνα τα εργαλεία που κάνουν την ζωή του επαγγελματία υδραυλικού – καυστηρατζή πραγματικά εύκολη.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης