REHAU

Ζεστασιά και ευημερία σε κάθε χώρο.....

Ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης θα πρέπει να θερμαίνει χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό.

Η REHAU σας προσφέρει -με τα ιδανικά συστήματα θέρμανσης επιφανειών που διαθέτει- όλα όσα χρειάζεστε, για να εισέλθετε στο σύγχρονο κόσμο της θέρμανσης. Επιλέξτε θέρμανση δαπέδου, επιτοίχια ή θέρμανση οροφής.

Η αρχή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι απλή: Μεγάλη επιφάνεια για ευχάριστη, ενεργειακά αποδοτική θερμότητα.

Πληροφορηθείτε στις επόμενες σελίδες, πώς με τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU μπορείτε να καλυτερεύσετε την άνεση, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμη ενέργεια.

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα.

Η REHAU προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για όλες τις εφαρμογές, οπότε μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα συστήματα θέρμανσης είτε πρόκειται για νέα οικοδομή ή για ανακαίνιση ή για ειδικές εφαρμογές.

Αίσθηση άνεσης σε όλους τους χώρους με θέρμανση και ψύξη επιφανειών REHAU.

Το 90% του χρόνου μας  το περνάμε σε κλειστούς χώρους. Η ποιότητα ζωής μας καθορίζεται, ως εκ τούτου, σε μεγάλο βαθμό από το ευχάριστο και υγιεινό κλίμα στο χώρο. Τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης επιφανειών REHAU διασφαλίζουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια ευχάριστη διαβίωση.

Έως και 20% εξοικονόμηση ενέργειας.

Χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία νερού, η θέρμανση επιφανειών REHAU είναι ένα πραγματικό θαύμα οικονομίας. Εξίσου οικονομική είναι και η εγκατάσταση των συστημάτων θέρμανσης, όπως αυτή των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.

Θαλπωρή και άνεση.

Στην περίπτωση των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων ο χώρος - πολλές φορές - θερμαίνεται ανομοιόμορφα. Ορισμένες περιοχές μπορεί να είναι κρύες και άλλες υπερβολικά ζεστές. Έτσι δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα στον χώρο. Η θέρμανση επιφάνειας της REHAU επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλον τον χώρο.

Θερμότητα που αισθάνεσαι, αλλά δεν βλέπεις.

  • Ελεύθερος χώρος: Η σύγχρονη θέρμανση επιφανειών REHAU ξεχωρίζει πάνω απ' όλα γιατί "εξαφανίζεται" μέσα στο δάπεδο ή στον τοίχο. Έτσι, υπάρχει περισσότερος χώρος για έπιπλα, δημιουργούνται νέες δυνατότητες διαμόρφωσης, ενώ ταυτόχρονα η επιφάνεια φαίνεται πιο καθαρή.
  • Εξάλλου: Η θέρμανση REHAU δεν ευνοεί τη σκόνη, δεν χρειάζεται βάψιμο και δεν εμποδίζει τον καθαρισμό στις γωνίες.
  • Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: Πλακάκια, ξύλο, μοκέτα ή πολυστρωματικά υλικά: όλα τα υλικά δαπέδων είναι κατά βάση κατάλληλα, ώστε να εγκατασταθούν συστήματα θέρμανσης επιφανειών REHAU.
  • Για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις: Τα συστήματα θέρμανσης επιφάνειας της REHAU είναι ιδανικά για κάθε εφαρμογή. Ιδιαίτερα ελκυστικό κατά την ανακαίνιση είναι το μικρό ύψος της δομής, που επιτρέπει την εκ των υστέρων εγκατάσταση.

Ευχάριστο, άνετο, ενεργειακά αποδοτικό.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι, για τους οποίους θα έπρεπε να επιλέξετε ένα σύστημα θέρμανσης επιφανειών της REHAU. Μάθετε εδώ τα πλεονεκτήματα αυτών των συστημάτων:

Δίνετε στο χώρο σας την αίσθηση απόλυτης ζεστασιάς!

Σε αντίθεση με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα, η θέρμανση επιφανειών φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Μια θερμοκρασία για πχ. των 20 βαθμών Κελσίου αρκεί, για να πετύχετε μια απολαυστική αίσθηση ζεστασιάς. Αυτό συντελεί στην ευεξία και εξοικονομεί ενέργεια. Ακόμη και με μείωση 2 βαθμών στη θερμοκρασία χώρου μπορεί κανείς να εξοικονομήσει έως και 10% έξοδα θέρμανσης.

Αποφύγετε τα ενεργητικά αδύναμα σημεία με τη θέρμανση επιφανειών!

Η ίδια αρχή, η οποία κάνει τη ζεστασιά μιας επιφάνειας θέρμανσης ευχάριστη, εμποδίζει τη δημιουργία ψυχρών σημείων, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν φθορές από μούχλα: Με την ομοιόμορφη θέρμανση απομακρύνεται ο κίνδυνος πρόκλησης φθορών από μούχλα στο κτίριο και στον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα: Απολαμβάνετε μια ασφαλή και ξέγνοιαστη διαμονή.

Αναπνεύστε καθαρό αέρα!

Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας ενός συστήματος θέρμανσης επιφανειών επιτρέπει στον αέρα να εξέρχεται ήσυχα και μειώνει κατ' αυτόν τον τρόπο το ποσοστό της σκόνης και των ακάρεων στον αέρα. Αποτέλεσμα: Μείωση συμπτωμάτων αλλεργίας!

Η θέρμανση σας είναι αόρατη!

Η θέρμανση επιφανειών είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτη: "Κρύβεται" στο έδαφος, στον τοίχο, στην οροφή. Κατ' αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται νέες δυνατότητες όσον αφορά στο σχεδιασμό του χώρου σας, ο οποίος φαίνεται συμμαζεμένος. Επιπλέον, ξεχνάτε υποχρεώσεις όπως το ενοχλητικό ξεσκόνισμα και το βάψιμο που είχατε με τα συμβατικά σώματα. 

Απολαύστε ζεστασιά με κρύο νερό!

Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια, τόσο λιγότερο ζεστό νερό χρειάζεται για τη θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών θερμαίνονται με ζεστό νερό από 35 βαθμούς Κελσίου και παράγουν με αυτό μια πιο ευχάριστη θερμοκρασία σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και προσδίδει θαλπωρή.

Συμπέρασμα: Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU  είναι άνετα, καλά για την υγεία και το κέλυφος της οικοδομής και συμβάλουν -χάρη στη μειωμένη θερμοκρασία νερού- στην εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 20%.

Θερμανθείτε από τις επιφάνειες!

Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών από τη REHAU είναι ιδανικά για κάθε χρήση: Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, ή για ανακαίνιση, είτε για ειδικές εφαρμογές. Στα συστήματα της REHAU θα βρείτε την καταλληλότερη για εσάς λύση.

Σε νέες κατασκευές.

Στις νέες οικοδομές παίζει μεγάλο ρόλο ο σχεδιασμός μεγάλων χώρων: Εδώ μπορείτε να καθορίσετε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, ποιο από τα συστήματα θέρμανσης REHAU είναι το καταλληλότερο για εσάς: πχ. θέρμανση δαπέδου στο μπάνιο, ένας συνδυασμός θέρμανσης τοίχου και οροφής για την είσοδο και ένας συνδυασμός όλων (θέρμανση δαπέδου-τοίχου-οροφής) για το καθιστικό. Κανένα πρόβλημα -όλα είναι εφικτά!

Στην ανακαίνιση.

Θέλετε να ανακαινίσετε την οικία σας; Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών από τη REHAU σας προσφέρουν την κατάλληλη λύση! Στα συστήματα της REHAU θα βρείτεi για κάθε είδους ανακαίνιση το κατάλληλο σύστημα– είτε για το έδαφος, ή για τον τοίχο, ή για την οροφή, ομοίως είτε με ξηρό ή υγρό τρόπο κατασκευής. Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μπορείτε να πραγματοποιήσετε απλά και γρήγορα την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος θέρμανσης, χωρίς να αλλάξει σημαντικά το ύψος του χώρου. 

Για ειδικές εφαρμογές.

Χάρη στην ευελιξία του συστήματος REHAU μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία δύσκολα προβλήματα ανακαίνισης: Με το επιτοίχιο σύστημα εξοικονομείται για παράδειγμα αξιόλογος χώρος στις σοφίτες, ενώ χάρη στον έξυπνο ξηρό τρόπο δόμησης η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και χωρίς προβλήματα.

 

 


Για τις εκπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης