ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΑΕΡΙΟΥ

Η AIRCOLINE Energy διαθέτει επαρκές απόθεμα των εξειδικευμένων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τα προϊόντα της που είναι τοποθετημένα στην αγορά και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα κυριότερα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα και παραδοτέα την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας ώστε να μειώσουμε το χρόνο αναμονής αποκατάστασης της βλάβης σας καθώς και να σας παρέχουμε την ασφάλεια πως τα προϊόντα που αγοράσατε υποστηρίζονται πλήρως.

Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά καυστήρων - λεβήτων όλων των τύπων και κατασκευαστών. Ανταλλακτικά καυστήρων όπως μπεκ, αντλίες πετρελαίου, μετασχηματιστές, φωτοκύτταρα, σπιράλ, ηλεκτρονικά (αυτόματοι καύσης), ακίδες, καθαριστικά καυστήρων, θερμοστάτες αποστάσεως, θερμοστάτες χώρου, ωρομετρητές αυτονομίας, πυκνωτές καυστήρων – κυκλοφορητών, φίλτρα πετρελαίου, ηλεκτροβάνες αυτονομίας και ότι είναι απαραίτητο για την επισκευή του καυστήρα σας, είτε πετρελαίου, είτε φυσικού αερίου.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται ανταλλακτικά τα οποία δεν βλέπετε στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο. Απλώς ζητήστε μας το ανταλλακτικό και εμείς θα σας το βρούμε και θα σας το παραδώσουμε.

 

Ο καυστήρας είναι μια σύνθετη βιομηχανική μηχανή και αποτελεί το σημαντικότερο και πολυπλοκoτερο μέρος της κεντρικής θέρμανσης. Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά καυστήρων όλων των τύπων και κατασκευαστών.
Το τεράστιο πλήθος συσκευών αερίου, που λειτουργούν στην ελληνική επικράτεια, υποστηρίζονται από διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, και από τεχνικούς με πείρα και κατάρτιση στα είδη αυτά.Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης