LG LIBERO PLUS S09EQ.NSJ

Κωδικός: lg-liberoplus-s09Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:


H LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών Libero Plus Smart Ιnverter, τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για τη ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου και τη δημιουργία ενός υγιούς και ευχάριστου κλίματος. Με κομψό σχεδιασμό, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μοναδικά αθόρυβη λειτουργία, τα νέα Libero Plus Smart Ιnverter κλιματιστικά βελτιώνουν αισθητά το περιβάλλον στο χώρο διαβίωσης του χρήστη ανάλογα με τις ανάγκες του και την εποχή.

Η δυνατότητα έξυπνης διάγνωσης είναι ένα από νέα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα νέα μοντέλα χάρη στη λειτουργία Smart Diagnosis. Ο χρήστης μπορεί πλέον μέσα από το smartphone κινητό του να ελέγξει τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού ή αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να ειδοποιηθεί άμεσα, να το ελέγξει και να ενημερωθεί με μια σειρά από συμβουλές αντιμετώπισης του προβλήματος πριν επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, διαθέτουν τη λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την προσαρμογή της απόδοσης της μονάδας ανάλογα με την ανάγκη του χώρου. Ο χρήστης μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας όταν ο χώρος έχει μειωμένες ανάγκες, όπως για παράδειγμα λιγότερα άτομα ή χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία, εξοικονομώντας έως και 57% ενέργεια σε σχέση με το συμβατικό τρόπο λειτουργίας.

Επιπλέον, τα νέα κλιματιστικά Libero Plus Smart Ιnverter της LG διαθέτουν την λειτουργία Comfort air η οποία φροντίζει ώστε η περσίδα στην έξοδο του αέρα να πάρει αυτόματα την κατάλληλη θέση ανάλογα με το αν η μονάδα λειτουργεί σε ψύξη ή σε θέρμανση. Έτσι, ο χρήστης αποφεύγει την απευθείας έκθεση στο ρεύμα του εξερχόμενου αέρα και απολαμβάνει περισσότερη άνεση στον ύπνο και συνολικά στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ένα από τα πιο πρακτικά χαρακτηριστικά των οικιακών κλιματιστικών Libero Plus Smart Ιnverter, είναι το Energy Display, δηλαδή η ένδειξη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην ειδική πρόσοψη LCD της μονάδας. Η οθόνη δείχνει τόσο την τρέχουσα κατανάλωση όσο και τη συνολική κατανάλωση. Στην ίδια οθόνη για περισσότερη ευκολία φαίνεται η θερμοκρασία, το βήμα ανεμιστήρα που έχει επιλέξει ο χρήστης καθώς και ο προγραμματισμός ύπνου.

Τέλος, η νέα σειρά διαθέτει 10ετή εγγύηση για τον συμπιεστή, φέρει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’, καθώς και αποκλειστική αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin στην εξωτερική μονάδα, ενώ χάρη στον κεκλιμένο ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, επιτυγχάνεται εξαιρετικά χαμηλός θόρυβος της συσκευής.

Dual Inverter™: Γρήγορη ψύξη & Εξοικονόμηση

Ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητα του συμπιεστή για την επιθυμητή θερμοκρασία. Επιπλέον, το DUAL Inverter Compressor™ με το εύρος συχνοτήτων του για τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονομεί περισσότερο από τους συμβατικούς συμπιεστές και ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση

Το Dual Inverter Compressor™ της LG λύνει τα προβλήματα απόδοσης και θορύβου. Είναι ένα κλιματιστικό που ψύχει πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργεί ακόμα πιο αθόρυβα.

Χάρη στη 10ετή εγγύηση του συμπιεστή, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού LG για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 

Inverter
8.530
3.037~12.624
7
A++
125
11.260
3.037~13.989
4,0
A+
875
4,9
Α++
371
Ναι
Προαιρετικό
Όχι
Ναι
19/27/35/41
59
837x308x189
8.7
48
65
717x483x230
25.1
R32
6,35 (1/4)
9,52 (3/8)
15
7
Dual Inverter, Smart ThinQ (WiFi Ready), Comfort Air, Auto Cleaning, 4Way Swing, Gold Fin, Smart Diagnosis, Active Energy Control, Αθόρυβη Λειτουργία, Energy Display
1-220~240V-50
Δύο (2) έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη, Δέκα (10) έτη για τον συμπιεστή


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης