ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ-ΥΛΙΚΑ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ

Οι λέβητες πετρελαίου, αερίων και στερεών καυσίμων, στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με όργανα ασφαλείας και ελέγχου. Συνήθως όλα τα όργανα είναι τοποθετημένα σε ένα πίνακα. Ο πίνακας αυτός, που είναι τοποθετημένος πάνω στον λέβητα έχει μια σειρά από όργανα και συσκευές ρύθμισης.

Υπάρχουν διάφορα όργανα ασφαλείας και ελέγχου, τα οποία μπορεί να μην είναι τοποθετημένα στον πίνακα του λέβητα αλλά πάνω στις σωληνώσεις προσαγωγής ή επιστροφής της εγκατάστασης.


Τα δοχεία διαστολής ξεχωρίζουν για την πολύπλευρη εφαρμογή τους. Έχουν δυνατότητα εγκατάστασης σε κατοικίες, ή σε οικοδομικά συγκροτήματα και βιομηχανίες.
Το δοχείο διαστολής σε μία εγκατάσταση πιεστικού συγκροτήματος χρησιμεύει, στην αποφυγή πολλών εκκινήσεων της αντλίας του πιεστικού.
Διακοπτικό υλικό για όλους τους τύπους σωμάτων, κλασικά, πάνελ και διακοσμητικά. Η καλή κατασκευή βεβαιώνει ελάχιστη πτώση πίεσης, με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση του σώματος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα προϊόντα των οίκων ICMA και FIV.
Η δεξαμενή καυσίμων αποτελεί άλλο ένα σημαντικό στοιχείο μιας εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης καθώς εκεί αποθηκεύεται το πετρέλαιο. Μια δεξαμενή καυσίμων μπορεί να είναι είτε μεταλλική είτε πλαστική.
Η καμινάδα είναι το κομμάτι εκείνο της εγκατάστασης θέρμανσης που απάγει τα προϊόντα καύσης (καυσαέρια) προς την ύπαιθρο. Ο ρόλος της είναι διπλός. Από την μια προστατεύει το λεβητοστάσιο από τα τοξικά αέρια, και από την άλλη βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του λέβητα και του καυστήρα.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών υποστήριξης καθώς και αναλωσίμων για τους φίλους υδραυλικούς, εγκαταστάτες και συντηρητές. Προϊόντα ποιοτικά και στις καλύτερες τιμές. Γι' αυτούς που θέλουν να τα βρίσκουν όλα σ' ένα κατάστημα.
Προβλήματα κατασκευής που στο παρελθόν φαίνονταν άλυτα, σήμερα με την χρήση των κατάλληλα επιλεγμένων εργαλείων, βρίσκουν εύκολη λύση. Στην AIRCOLINE θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα όλα εκείνα τα εργαλεία που κάνουν την ζωή του επαγγελματία υδραυλικού – καυστηρατζή πραγματικά εύκολη.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης