ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΧΗΜΙΚΑ

Μια οργανωμένη τεχνική εταιρία, φυσικό είναι να βρίσκεται μέσα σε κάθε είδους τεχνικό - επισκευαστικό πρόβλημα. Πέρα λοιπόν από το αξιόπιστο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η AIRCOLINE διαθέτει ανταλλακτικά των ομίλων που συνεργαζόμαστε και συνεπώς μια μεγάλη παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα για όλους τους τύπους συσκευών και μηχανημάτων μας, δίνοντας την ευχέρεια κάλυψης κάθε επισκευής.

Εκτός από τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ η AIRCOLINE διαθέτει και χημικά:

  • Της FERNOX με μια σειρά χημικών προϊόντων που βοηθούν στη συντήρηση της απόδοσης των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη προστασία τους ενάντια στις καταστρεπτικές επιπτώσεις της διάβρωσης και των ιζημάτων προσφέροντας λύσεις για προστασία κεντρικής θέρμανσης, αποκατάσταση θορύβων λέβητα, ουδέτερα γενικά καθαριστικά καθώς και στεγανοποιητικά εσωτερικών διαρροών.
  • Της FIMI με μια σειρά από προϊόντα όπως συμπυκνωμένα απορρυπαντικά για εξωτερικές μονάδες κλιματισμού, απορρυπαντικά και αποστειρωτικά προϊόντα για συστήματα κλιματισμού, απορρυπαντικούς αφρούς για εσωτερικά στοιχεία και φίλτρα  κλιματιστικών συστημάτων, βακτηριοκτόνα, αποστειρωτικά και αποσμητικά σπρέι νοσοκομειακού βαθμού για συστήματα κλιματισμού καθώς και υψηλής συγκέντρωσης βακτηριοκτόνα και αποστειρωτικά υγρά.
  • Της Aquamax που διαθέτει σειρές για τη συντήρηση εγκαταστάσεων υδάτων  όπως και για την επεξεργασία νερού για εμπορική χρήση, καθώς είναι πάντα ακριβής και αποδοτική στις υπηρεσίες της. Η Aquamax είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλους του εγκαταστάτες και συντηρητές που πιστεύουν στην ποιότητα της δουλειάς τους, που συμβαδίζουν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς  κανονισμούς για την υγεία και το περιβάλλον και που επιδιώκουν κυρίως την ικανοποίηση του πελάτη.

 

Η Fernox επεκτείνει τώρα την γκάμα των προϊόντων της με μια σειρά ανανεώσιμων υγρών θερμικών φορέων και προϊόντων καθαρισμού ειδικά για εφαρμογές αντλιών θερμότητας.
Η Aquamax έχει επενδύσει αρκετά στην έρευνα για την επεξεργασία του νερού, δίνοντας έτσι καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν τη δημιουργία προϊόντων σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία.
Η Sentinel είναι μια εταιρεία με σαφή στόχο: προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες επεξεργασίας νερού που παρέχουν την καλύτερη προστασία σε δίκτυα θέρμανσης και ζεστού νερού καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης