ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ NOBO

Από το 1947, η NOBØ με έδρα το Stjørdal Νορβηγίας κατασκευάζει ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα ποιότητας. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμοπομπών στην Ευρώπη, με εξαγωγές σε 20 χώρες παγκοσμίως.

Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν αποδοτικότητα 100%, που σημαίνει ότι η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Δηλαδή αυτό καθ' αυτό το σώμα δεν παρακρατεί θερμότητα αλλά την αποδίδει εξ ολοκλήρου για δικό μας όφελος. Διαθέτουν αισθητήριο θερμοκρασίας και ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου (απόκλιση ±0,1C° περίπου) προκειμένου να καθορίζουμε με ακρίβεια τη θερμοκρασία δωματίου. Ψυχρή αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο προκειμένου να μη πυρακτώνεται. Κατ' επέκταση δεν καίει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Παράγουν ζέστη που διαχέεται αρμονικά στο χώρο χωρίς να ξηραίνει την ατμόσφαιρα.
Άμεση θέρμανση, οικονομική λειτουργία και υγιεινή ζεστασιά. Στοιχεία που εκφράζουν έκδηλα όλα τα πλεονεκτήματα ενός ποιοτικού και καθαρού συστήματος θέρμανσης. Άλλωστε, οι θερμοπομποί NOBO αποτελούσαν ανέκαθεν εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αξιόπιστη λειτουργία τους.

                   


Οι τιμές του καταλόγου είναι τελικέςΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης