CHAFFOTEAUX

  • Η θέρμανση απλοποιείται όλο και περισσότερο

Τα τελευταία χρόνια η Chaffoteaux απευθύνθηκε σε σας, τους επαγγελματίες, και σας άκουσε να εκφράζετε και να διηγείστε τις εμπειρίες σας, τις προσδοκίες σας αλλά και την κριτική σας. Εσείς, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ξέρετε τι χρειάζονται οι πελάτες. Εσείς μπορείτε να δώσετε τις εξελίξεις στην αγορά. Χάρη σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων, σήμερα ξέρουμε ότι με αλλαγές που έγιναν στη Chaffoteaux και εμφανίζονται στη νέα σειρά λεβήτων, συναντούν τις δικές σας ανάγκες αλλά και αυτές των πελατών σας.

  • Ένας καινοτόμος και αποδοτικός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους εγκαταστάτες μια σειρά ομοιογενών προϊόντων που χαρακτηρίζονται από πολυάριθμες κοινές λειτουργίες, εξαρτήματα υποστήριξης της εγκατάστασης, συμβατά υλικά για όλα τα υλικά της σειράς. Λέβητες συμπαγείς και εντοιχισμού  εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις με άνεση ζεστού νερού υψηλού επιπέδου  και είναι,
> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ
> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η Chaffοteaux ανανεώθηκε για να κάνει τη τεχνολογία προσβάσιμη και προσιτή σε όλους.

  • Η εγκατάσταση που σας ταιριάζει

Ο κόσμος της θέρμανσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η αγορά εμπλουτίζεται από λύσεις. Οι τελικοί χρήστες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί. Είναι ευαισθητοποιημένοι με τα περιβαλλοντικά προβλήματα και το υψηλό κόστος της ενέργειας. Ψάχνουν λύσεις ιδανικές που να αρμόζουν στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης: την μέγιστη άνεση με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση, Λύσεις συμπύκνωσης με ηλιακά συστήματα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών. Αξιόπιστες λύσεις, ποιοτικά άψογες. Η Chaffoteaux είναι ένα ιστορικό εμπορικό σήμα στην θέρμανση, αναγνωρίσιμο και εκτιμημένο από τους πελάτες της. Από την επινόηση του επίτοιχου λέβητα, η συνεχής βελτίωση είναι μια από τις αρχές που διέπουν την δραστηριότητά μας. Σήμερα θα ανακαλύψετε το εμπορικό μας σήμα κάτω από ένα νέο φως. Ηλιακή ενέργεια, λέβητες συμπύκνωσης, ολοκληρωμένα συστήματα και εξαρτήματα: επιθυμούμε να σας προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων όλο και πιο ανταγωνιστική, προϊόντων υψηλής ποιότητας που δείχνουν την επιθυμία της αλλαγής.

  • Λέβητες Φυσικού Αερίου

Η νέα σειρά λεβήτων της Chaffoteaux είναι ήδη διαθέσιμη.
Η Chaffoteaux προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων φυσικού αερίου, επίτοιχους και δαπέδου συμπύκνωσης με μια ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων για να δημιουργήσετε μια εγκατάσταση θέρμανσης μοντέρνα, η οποία αντέχει στο χρόνο και σας συμφέρει οικονομικά.
Επιλέξτε το σύστημα παραγωγής ζεστού νερού που θέλετε, ολοκληρωμένο ή μεμονωμένο, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας: για την Chaffoteaux, η οικιακή άνεση είναι προτεραιότητα και όλοι οι λέβητές μας παράγουν ζεστό νερό νερό σε επαρκή ποσότητα  και με σταθερή ροή.
Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το σύστημα σας συνδέοντας τον λέβητά σας με ένα ηλιακό σύστημα, τόσο για θέρμανση όσο και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

 

 Chaffoteaux Inoa Green 24 EU2, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 24 KW.
829,00 €
Chaffoteaux Inoa Green 29 EU2, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 29 KW.
909,00 €
Chaffoteaux Pigma Advance 25, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 22 KW, WiFi Ready.
949,00 €
Chaffoteaux Pigma Advance 30, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 28 KW, WiFi Ready.
1059,00 €
Chaffoteaux Pigma Advance 35, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 31 KW, WiFi Ready.
1159,00 €
Chaffoteaux Pigma Advance 25 Ext, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 22 KW, με υδατοστεγές περίβλημα.
1199,00 €
Chaffoteaux Mira Advance 25, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 22 KW, WiFi Ready.
1149,00 €
Chaffoteaux Mira Advance 30, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 28 KW, WiFi Ready.
1249,00 €
Chaffoteaux Mira Advance 35, Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης Γαλλίας, κλειστού θαλάμου καύσης 31 KW, WiFi Ready.
1299,00 €
Chaffoteaux Expert Control, απομακρυσμένο χειριστήριο λέβητα και διεπαφή συστήματος.
119,00 €
Chaffoteaux Zone Control Evo, απομακρυσμένο χειριστήριο λέβητα και θερμοστάτης διαμόρφωσης χώρου.
79,00 €
Chaffoteaux Smart Control Link, απομακρυσμένο χειριστήριο λέβητα και WiFi θερμοστάτης διαμόρφωσης χώρου.
189,00 €Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρού 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969
E-mail: [email protected] / [email protected]

 

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749
E-mail: [email protected]

Follow Us On

    
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης