Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ


ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ

Θερμοστάτες χώρου υπάρχουν πολλοί. Στους απλούς μηχανικούς θερμοστάτες, ένα έλασμα διαστέλλεται ή συστέλλεται και κλείνει η ανοίγει επαφή. Επίσης, οι θερμοστάτες αυτοί έχουν και διακόπτη ON-OFF, καταργώντας στην θέση OFF την λειτουργία του θερμοστάτη.

Επίσης υπάρχουν και θερμοστάτες ηλεκτρονικοί, με πλακέτα και κυκλώματα και με μεγάλη ευαισθησία θερμοκρασίας. Ακόμη, υπάρχουν και περισσότερο περίπλοκοι θερμοστάτες χώρου, με φωτεινό πίνακα ή πίνακα υγρών κρυστάλλων, με προγραμματιστή ωρών χρήσης για υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες χώρου.

Όλοι οι θερμοστάτες χώρου τοποθετούνται σε ύψος περίπου 1,70 από το πάτωμα, σε σημεία που δεν επηρεάζονται από τις ακτίνες του ήλιου και από ζεστά ή θερμά ρεύματα αέρος. Οι περισσότεροι θερμοστάτες χώρου, έχουν ενδεικτική λυχνία (λαμπάκι), που αν συνδεθεί σωστά ηλεκτρικά ο θερμοστάτης, πρέπει να ανάβει όταν απαιτείται θέρμανση και να σβήνει, όταν η θερμοκρασία του χώρου, έχει φτάσει την θερμοκρασία που επιλέξαμε.

ΠΗΓΗ: Levitostasia.net


SIEMENS
SIEMENS
Η Siemens διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα θερμοστατών, καθένας από τους οποίους διακρίνεται για τον εξαιρετικό μοντέρνο σχεδιασμό του, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αίσθηση άνεσης που προσφέρει.
GENERAL ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΟΥ
GENERAL ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΟΥ
Η καλύτερη επιλογή για ψηφιακούς θερμοστάτες. Μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές, υψηλή ποιότητα, Ιταλικό desing και ποιότητα κατασκευής. Για όλες τις εφαρμογές.
GENERAL ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΖΩΝΩΝ
GENERAL ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΖΩΝΩΝ
Η καλύτερη επιλογή για ψηφιακούς θερμοστάτες. Μεγάλη ποικιλία, ασυναγώνιστες τιμές, υψηλή ποιότητα, Ιταλικό desing και ποιότητα κατασκευής.
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ
Διαφορικοί θερμοστάτες για έλεγχο ηλιοθερμικών συστημάτων. Κορυφαίοι κατασκευαστές, κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Για όλες τις εφαρμογές.
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ FAN-COILS
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ FAN-COILS
Θερμοστάτες για έλεγχο τοπικών κλιματιστικών μονάδων. Αναλογικοί ή ηλεκτρονικοί. Για όλες τις καθημερινές ανάγκες του χώρου σας.
IMIT - SEITRON - CEWAL
IMIT - SEITRON - CEWALΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης