Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

MIDEA


MIDEA

Από την ίδρυση της το 1968 έως σήμερα, η MIDEA έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη εταιρία που καλύπτει ανάγκες θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, φωτισμού, βιομηχανικών εξαρτημάτων, υλικοτεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών ακινήτων.

Στα 40 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, τα συνολικά κέρδη πωλήσεων της εταιρίας παγκοσμίως ανήλθαν σε 117,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010, με τα υπερπόντια κέρδη πωλήσεων να ανέρχονται σε 5,08 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον η MIDEA είναι η μόνη κινέζικη εταιρία κατασκευής οικιακών συσκευών που συμπεριλήφθηκε στα "500 πολυτιμότερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως" (Top 500 most valuable brands of the world - Brand Finance).

Η MIDEA ανταποκρίνεται πλήρως στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη. Εκτός από την παροχή οικονομικών αγαθών στους καταναλωτές παγκοσμίως, έχει δημιουργήσει 180.000 θέσεις εργασίας στην Κίνα και τον υπόλοιπο κόσμο, δεσμευόμενη για την προστασία του περιβάλλοντος και συνεισφέροντας στην ευημερία της κοινωνίας.

Η MIDEA πιστεύει στη δημιουργία αξίας μέσα από την άμεση απόκριση στις ανάγκες της αγοράς, την οικονομικά αποδοτική λειτουργία και την ικανοποίηση των πελατών. Στόχος της είναι στο άμεσο μέλλον να γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές οικιακών συσκευών παγκοσμίως. Επιδιώκει διαρκώς την αριστεία και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η σειρά των προϊόντων της MIDEA περιλαμβάνει συσκευές κλιματισμού τύπου: 

• Τοίχου
• Αεραγωγού
• Κασέτας 
• Δαπέδου  / Οροφής
• Ντουλάπας

MIDEAΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης