Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

GRUNDFOS ΑΝΤΛΙΕΣ


GRUNDFOS ΑΝΤΛΙΕΣ
GRUNDFOS ΑΝΤΛΙΕΣ

Η Grundfos είναι μία εταιρεία που αλλάζει, καθώς αλλάζει κι ο κόσμος, αλλά οι βασικές μας αξίες παραμένουν σταθερές.
Το "Leaders in Pump Technology" υπήρξε το λογότυπο της Grundfos για πάρα πολλά χρόνια. Εκφράζει τη θέληση μας να δημιουργούμε τα πρότυπα στη βιομηχανία αντλιών μέσα από τη συνεχή εξέλιξη των αντλιών και των αντλητικών συστημάτων. Εκείνο που έχει σημασία δεν είναι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε αυτή τη θέση στην καινούρια αντίληψη εταιρικής ταυτότητας.
Με το πέρασμα του χρόνου, ο τρόπος που ενεργούμε και δραστηριοποιούμαστε αποδείχτηκε επιτυχημένος: Υπήρξαμε πάντα πρωτοποριακοί, σκεφτόμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας και υπήρξαμε πάντα υπεύθυνοι.
Για να μπορέσουμε να δώσουμε το χαρακτηριστικό στίγμα της Grundfos, συγκεντρώσαμε τις βασικές μας αρχές στην καινούρια εκστρατεία της εμπορικής μας ταυτότητας.
Είμαι υπεύθυνος>Σκέφτομαι μπροστά από την εποχή μου>Καινοτομώ ή εν συντομία Be>Think>Innovate. Οι λέξεις αυτές αποτέλεσαν πάντα αναπόσπαστο μέρος της Grundfos, αλλά τώρα θέλουμε να ξέρει όλος ο κόσμος ότι: Be>Think>Innovate σημαίνει Grundfos.

Στην Grundfos έχουμε την διαρκή προσήλωση να βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο με το να δημιουργούμε νέα πρότυπα στην τεχνολογία των αντλιών - είμαστε αφοσιωμένοι και στην βελτίωση κάθε πλευράς της επιχειρηματικότητάς μας.
Πάντα αμφισβητούμε τα κοινώς αποδεκτά, γιατί ξέρουμε ότι ο μόνος δρόμος για την πρόοδο είναι να προκαλούμε τα όρια που βρίσκουμε μπροστά μας. Το κέντρο μας έρευνας και ανάπτυξης στη Δανία είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως στον τομέα των αντλιών. Η τεχνολογία μας παραγωγής, σχεδίασης και επιλογής υλικών είναι σε διαρκή έλεγχο και βελτίωση.
Αυτό είναι το είδος της αφοσίωσης που απαιτείται για την κατασκευή των μοναδικών και αποδοτικών λύσεων που κάνουν την Grundfos γνωστή, και οι πελάτες μας επωφελούνται από αυτό.
Διατηρούμε πάντα την προσήλωσή μας στις ανάγκες των πελατών - όποιοι κι αν είναι και όπου κι αν είναι. Η απαιτήσεις των πελατών επιτακτικό το να αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες - τόσο στους τομείς της παραγωγής όσο και στους τομείς της εξυπηρέτησης των πελατών. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ
Για τις εκπτώσεις επικοινωνήστε με την εταιρία μαςΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης