Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Η AIRCOLINE διαθέτει επαρκές απόθεμα των εξειδικευμένων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τα προϊόντα της που είναι τοποθετημένα στην αγορά και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα κυριότερα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα και παραδοτέα την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας ώστε να μειώσουμε το χρόνο αναμονής αποκατάστασης της βλάβης σας καθώς και να σας παρέχουμε την ασφάλεια πως τα προϊόντα που αγοράσατε υποστηρίζονται πλήρως.

Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά καυστήρων - λεβήτων όλων των τύπων και κατασκευαστών. Ανταλλακτικά καυστήρων όπως μπεκ, αντλίες πετρελαίου, μετασχηματιστές, φωτοκύτταρα, σπιράλ, ηλεκτρονικά (αυτόματοι καύσης), ακίδες, καθαριστικά καυστήρων, θερμοστάτες αποστάσεως, θερμοστάτες χώρου, ωρομετρητές αυτονομίας, πυκνωτές καυστήρων – κυκλοφορητών, φίλτρα πετρελαίου, ηλεκτροβάνες αυτονομίας και ότι είναι απαραίτητο για την επισκευή του καυστήρα σας, είτε πετρελαίου, είτε φυσικού αερίου.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται ανταλλακτικά τα οποία δεν βλέπετε στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο. Απλώς ζητήστε μας το ανταλλακτικό και εμείς θα σας το βρούμε και θα σας το παραδώσουμε.ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Ο καυστήρας είναι μια σύνθετη βιομηχανική μηχανή και αποτελεί το σημαντικότερο και πολυπλοκoτερο μέρος της κεντρικής θέρμανσης. Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά καυστήρων όλων των τύπων και κατασκευαστών.
ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Το τεράστιο πλήθος συσκευών αερίου, που λειτουργούν στην ελληνική επικράτεια, υποστηρίζονται από διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών, και από τεχνικούς με πείρα και κατάρτιση στα είδη αυτά.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΕΒΗΤΩΝ

 


Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης