Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕΙΡΑ 42DWC


FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕΙΡΑ 42DWC

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΜΕ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕΙΡΑ 42DWC

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι τοπικές κλιματιστικές μονάδες νερού 42DWC της Carrier, είναι μονάδες ψευδοροφής χαμηλού ύψους και δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο αεραγωγών μεσαίας στατικής πίεσης. Προσφέρουν μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για πολλές εφαρμογές κλιματισμού με νερό σε κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα κλπ.

Οι μονάδες τοποθετούνται οριζόντια σε ψευδοροφή, έχουν πολύ χαμηλό ύψος μόνο 285 mm και συνδέονται με δίκτυο αεραγωγών για την διανομή του κλιματιζόμενου αέρα στον χώρο.

Διατίθενται σε 3 μεγέθη 42DWC (005, 009, 012, 016) με ψυκτικές αποδόσεις από 5,5 kW  έως  13 kW και παροχές αέρα από 230 έως 700 l/s.

Χαρακτηριστικά:

Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από προβαμμένα φύλλα αλουμινίου. Oι μονάδες είναι θερμικά και ακουστικά ηχομονωμένες και περιλαμβάνουν λεκάνη εκκένωσης συμπυκνωμάτων με εξωτερική μόνωση και μαστό αποχεύτευσης. Η πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα της μονάδας γίνεται από εύκολα αφαιρούμενα πλαίσια.

Ο υψηλής απόδοσης εναλλάκτης θερμότητας νερού αέρα  είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, μη οξειδωμένους και αφυγρασμένους χαλκοσωλήνες μηχανικά εκτονωμένους σε προβαμμένα διαμορφωμένα πτερύγια αλουμινίου με αντιδιαβρωτική προστασία .  Ο εναλλάκτης έχει σχήμα V για την βέλτιστοποίηση της αποδοτικότητας του την ευελιξία σύνδεσης των αεραγωγών και την αθόρυβη λειτουργία.

Οι μονάδες φέρουν αθόρυβους φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες με εμπρός κεκλιμένα πτερύγια που είναι στατικά και δυναμικά ζυγοσταθμισμένοι για την αποφυγή τυχόν κραδασμών. Οι κινητήρες των ανεμιστήρων είναι μονοφασικοί, τεσσάρων ταχυτήτων, ενώ είναι διαθέσιμη και μια τέταρτη ταχύτητα υψηλότερης στατικής πίεσης.

Η προσαγωγή του αέρα μπορεί να γίνει από το μπροστά και από το πλάι της μονάδας (μέσω προχαραγμένων ανοιγμάτων) καθώς επίσης και η επιστροφή του αέρα μπορεί να γίνει από πίσω ή το κάτω μέρος της μονάδας προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση.

Οι μονάδες έχουν εύκολα αφαιρούμενα πλενόμενα φίλτρα αέρα για την προστασία του εναλλάκτη από σκόνη και ακαθαρσίες.

Προαιρετικά εξαρτήματα:

  • Ηλεκτρικές θερμαντικές αντιστάσεις (από 1,5 έως 6 kW)
  • Στοιχεία ζεστού νερού για τετρασωλήνιο σύστημα
  • Τετράοδες ρυθμιστικές βάνες με bypass
  • Αντλία απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων
  • Πλένουμ αέρα προσαγωγής και επιστροφής
  • Ενσύρματο χειριστήριο ελέγχου
  • Φίλτρο ποιότητας αέρα ΙΑQ

Η κατασκευή τους θα ακολουθεί όλα διεθνή πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, τις αποδόσεις και τη στάθμη θορύβου όπως UNI 7940, EUROVENT 6/C/002, UL 440-84, ISO-1662, IEC 335-1.

Μοντέλο : 
Καλέστε μας για τιμή

FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕΙΡΑ 42DWC
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης