Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΣΕΙΡΑ 42GW


FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΣΕΙΡΑ 42GW
FAN COIL ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΣΕΙΡΑ 42GW

ΚΑΣΕΤΕΣ ΝΕΡΟΥ 42GW (HYDRONIC CASSETTE)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι κασέτες νερού της Carrier είναι μία μοντέρνα λύση για πολλές εφαρμογές κλιματισμού με νερό σε κτίρια γραφείων, κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, καταστήματα, τράπεζες κλπ.

Οι κασέτες νερού τοποθετούνται στην ψευδοροφή έχουν πολύ χαμηλό ύψος 29,5 mm και διανέμουν τον κλιματιζόμενο αέρα μέσω του διακοσμητικού τους πάνελ σε 2, 3 ή και 4 κατευθύνσεις.

Διατίθενται σε 6 μεγέθη 42GWC (004, 008, 010, 012, 016, 020) με ψυκτικές αποδόσεις από 2kW έως 11 kW.

Τα μεγέθη 004, 010 και 020 διατίθενται και με ξεχωριστό θερμαντικό στοιχείο για τετρασωλήνιο σύστημα σειρά 42GWD.

Επίσης η σειρά 42GWE περιλαμβάνει, ενσωματωμένες στο στοιχείο, ηλεκτρικές αντιστάσεις. Οι μονάδες φέρουν στοιχείο νερού 2 ή 3 σειρών από χάλκινους σωλήνες με ειδικά διαμορφωμένα πτερύγια αλουμινίου. Οι υδραυλικές συνδέσεις είναι ορειχάλκινες, στο άνω δε μέρος του στοιχείου υπάρχει εξαεριστικό.

Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με αντλία συμπυκνωμάτων για την ανύψωση των συμπυκνωμάτων σε υψηλότερο σημείο με διαθέσιμο μανομετρικό μέχρι 500mm για την διευκόλυνση της αποχέτευσης. Η αντλία είναι εξωτερικά μονωμένη με ειδικό ηχομονωτικό υλικό.

Ο νέος σχεδιασμός του ανεμιστήρα με αεροδυναμικά πτερύγια πίσω κεκλιμένα καθώς και το ηχομονωμένο περίβλημα  εξασφαλίζουν την πλέον αθόρυβη λειτουργία.

Επιπλέον οι μονάδες έχουν δυνατότητα για λήψη νωπού αέρα (με χρήση βοηθητικού ανεμιστήρα προσαγωγής νωπού) επιτυγχάνοντας έτσι και ανανέωση του αέρα του χώρου, όπου απαιτείται.

Οι κασέτες νερού φέρουν στόμιο προσαγωγής (διακοσμητικό πάνελ) 4 κατευθύνσεων σχεδιασμένο για την ομαλή και αθόρυβη διανομή του αέρα στον κλιματιζόμενο χώρο. Η επιστροφή του αέρα γίνεται από το κεντρικό μέρος του πάνελ, το οποίο και ανοίγει και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο πλενόμενο φίλτρο.

Επίσης όλα τα εξαρτήματα της μονάδος (το ηλεκτρικό κουτί ελέγχου, ο ανεμιστήρας, η λεκάνη και αντλία συμπυκνωμάτων κλπ) είναι εύκολα προσβάσιμα από κάτω, με την αφαίρεση του διακοσμητικού πάνελ.

Η μονάδα φέρει προχαραγμένο άνοιγμα για τη σύνδεση αεραγωγού νωπού αέρα, καθώς και προχαραγμένο άνοιγμα για τη σύνδεση αεραγωγού προσαγωγής κλιματιζόμενου αέρα σε παρακείμενο χώρο.

Προαιρετικά οι μονάδες μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορα εξαρτήματα όπως ηλεκτροστατικά φίλτρα ή φίλτρα ενεργού άνθρακα τρίοδες ή δίοδες βάνες νερού.

Οι αποδόσεις, στάθμη θορύβου καθώς και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα  το έγκυρο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο EUROVENT.


Μοντέλο : 
Καλέστε μας για τιμή
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης