Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ


ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ

Οικονομία. Ενα παράδειγμα της υπεροχής MEQ .

Η βελτίωση των κοινωνικών προτύπων και η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού οδήγησαν στην αύξηση των ενεργειακών αναγκών. Έτσι η ανάπτυξη τεχνολογιών που θα διατηρήσουν τους εναπομείναντες φυσικούς πόρους είναι τώρα ζωτικός στόχος της βιομηχανίας. Η Mitsubishi Electric χρησιμοποιεί πολλές τέτοιες τεχνολογίες στα κλιματιστικά της. Οι μοναδικές μέθοδοι  ρύθμισης της θερμοκρασίας, το μικρό μέγεθος και ο σχεδιασμός της ροής του αέρα που βελτιώνει την ψυκτική και  θερμαντική απόδοση χρησιμοποιώντας  ελάχιστη ενέργεια δίνουν στα προϊόντα μας ηγετική θέση στην βιομηχανία εξοικονόμησης ενέργειας.

Εργαστήριο δοκιμών οικιακής άνεσης.

Τα εργαστήρια οικιακής άνεσης της Mitsubishi Electric χρησιμοποιούνται για την έρευνα τεχνολογιών και προϊόντων που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται μετρώντας και αναλύοντας τα δεδομένα που καθορίζουν το περιβάλλον του αέρα δηλ. την θερμοκρασία, την υγρασία, την ροή του αέρα και την ακτινοβολία. Μετράμε την κατανομή της εσωτερικής θερμοκρασίας σε 2.268 σημεία σε 4 δοκιμαστικούς θαλάμους, και την θερμοκρασία του δέρματος του ανθρώπου χρησιμοποιώντας θερμικές κούκλες. Βασισμένοι στα αποτελέσματα των μετρήσεων, ρυθμίζουμε την κατεύθυνση της ροής και τον όγκο του αέρα και αναπτύσσουμε χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας βασισμένα  στις ανθρώπινες αισθήσεις όπως η λειτουργία  "Econo Cool".

Χαρακτηριστικά της λειτουργίας "Econo Cool" του κλιματιστικού.

Αυτή η ρύθμιση της θερμοκρασίας - κανονίζει την ροή του αέρα προς το ανθρώπινο σώμα ανάλογα με την θερμοκρασία εξόδου του αέρα από την συσκευή - έτσι  ώστε να αισθανόμαστε την ίδια άνεση με 2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία και να πετυχαίνουμε 20% μείωση στην κατανάλωση.

Eξοικονόμηση ενέργειας με Εναλλάκτες Θερμότητας.

Τα LOSSNAY συστήματα αερισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, φημίζονται για το αποτελεσματικό στοιχείο ανταλλαγής θερμότητας που περιέχουν και μεταφέρουν τον εσωτερικό αέρα έξω και αντίστροφα με ελάχιστη σπατάλη ενέργειας. Η τεχνολογία αυτή με βαθμό απόδοσης 70%  πετυχαίνει 50% εξοικονόμηση της χαμένης κλιματιζόμενης ενέργειας  που πετούσαν τα συμβατικά συστήματα εξαερισμού.

ΣΕΙΡΑ PKH-P ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€
ΣΕΙΡΑ PCH-P KA ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€
ΣΕΙΡΑ PCH-P HA ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€
ΣΕΙΡΑ PLH-P ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€
ΣΕΙΡΑ PSH-P ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€
ΣΕΙΡΑ PEHD-P JA ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ
0,00€Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης