Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ SATURN - ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ SATURN - ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ

Αυτονομία 2 έως 4 χώρων.
Το κιτ αυτονομίας τοποθετείται στην μονάδα για να ξεχωρίσει δύο ή περισσότερους (έως 4) χώρους. Για να επιτευχθεί αυτό αλλάζει ο κεντρικός πίνακας της μονάδας, η καλωδίωση ο θερμοστάτσης και δίνονται δύο ή περισσότερα Converter. Σε περιπτώσεις παραγγελίας από την εταιρεία η μονάδα τροποποιείται προτού σταλεί στον πελάτη ενώ για τις περιπτώσεις που η αυτονομία υλοποιείται εκ των υστέρων, οι οδηγίες είναι τυπωμένες πάνω στο converter.
Για να επιτευχθεί η μετατροπή μιας μονάδας σε μονάδα με δυνατότητα αυτονομίας τόσο ο κεντρικός πίνακας όσο και ο θερμοστάτης πρέπει να έχουν το γράμμα P στο τέλος του κωδικού τους.

Το κιτ αυτονομίας περιλαμβάνει:
1 τμχ Πίνακα KDC-104 P
2-4 τμχ Converter KD-5 P
2-4 τμχ Θερμοστάτη χώρου RoomCon 6 P
1 τμχ Καλωδίωση αυτονομίας
1 τμχ Αισθητήρας θερμοκρασίας νερού χρήσης

Θερμοστάτης χώρου DR-2 ND
Ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου DR-2 ND ενσωματώνει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αντίστοιχου RoomCon 6 σε ένα πιο σύχρονο design. Βασική του διαφορά με τον RoomCon 6 είναι ότι είναι εφοδιασμένος με μοντεμ και μπορεί να δεχθεί τηλεφωνική εντολή έναρξης και παύσης της λειτουργίας της ατομικής μονάδας. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η εγκατάσταση έχει γίνει σε εξοχική κατοικία.

Η DR-2 ND P έκδοση χρησιμοποείται στο σύστημα αυτονομίας.

Θερμοστάτης χώρου FR-9

Ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου FR-9 είναι ο πιο σύγχρονος θερμοστάτης που διατίθεται με τα προϊόντα τελευταίας γενιάς Saturn. Με ψηφιακή ένδειξη και την προσθήκη αναφοράς βλαβών γίνεται εύκολη η ανάγνωση βλαβών. Επιπλέον προστίθεται η επιλογή θερμοκρασίας σωμάτων μέσα από το θερμοστάτη δίνοντας τη δυνατότητα για εύκολη επιλογή μεταξύ της άνεσης και της οικονομίας.

Θερμοστάτης χώρου RoomCon 6
Ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης RoomCon 6 είναι ο βασικός θερμοστάτης που συνοδεύει τις ατομικές μονάδες πετρελαίου Saturn. Έχει ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας ενώ στο αισθητήριό του προσφέρει ακρίβεια της τάξεως του 0,5°C. Έχει επιλογές για μόνιμη λειτουργία , λειτουργία μόνο για ζεστό νερό χρήσης καθώς και πρόγραμμα ύπνου με το οποίο ρυθμίζεται ο χρόνος παύσης του λέβητα ανα 15 λεπτά λειτουργίας.
Ο θερμοστάτης RoomCon 6 δεν δέχεται τηλεφωνική ενολή για ξεκίνημα και σταμάτημα της ατομικής μονάδας.

Η RoomCon 6 P έκδοση χρησιμοποιείται στο σύστημα αυτονομίας.

Θερμοστάτης χώρου LCR-2DW
Ο θερμοστάτης χώρου LCR-2DW συνοδεύει τη νέα γενιά λεβήτων LFA-LST και ενσωματώνει μεγάλη και ευκρινή οθόνη λειτουργιών για ακόμα πιο εύκολη και χρηστική λειτουργία.

Προϊον : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης