Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕΙΡΑ GOLD


ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕΙΡΑ GOLD
ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕΙΡΑ GOLD

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ MAXIMUM….

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ OIKONOMIA
Οι μονάδες θέρμανσης πετρελαίου GOLD της KITURAMΙ είναι μοναδικές, διαθέτουν λέβητα κατασκευασμένο από 99,9% καθαρό χαλκό, υλικό με  υψηλή θερμοαγωγιμότητα (336 βαθμούς), έτσι ώστε η θερμοκρασία που παράγεται  να μεταφέρεται ταχύτατα στο νερό του λέβητα, πετυχαίνοντας οικονομία στα καύσιμα.
Το υδραυλικό τάμπερ που διαθέτει ο καυστήρας της KITURAMΙ σταματά την ανεπιθύμητη φυσική ροή του αέρα μέσα από τον θάλαμο του λέβητα, όταν ο καυστήρας είναι απενεργοποιημένος, ενώ παράλληλα βοηθά στην ομαλή εκκίνηση του καυστήρα.
Είναι επίσης εφοδιασμένος με την τεχνολογία TURBO. Με την τεχνολογία αυτή  τα καυσαέρια ανακυκλώνονται μέσα στον θάλαμο καύσης εξοικονομώντας ενέργεια.

ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
Το ενσωματωμένο boiler της μονάδας της KITURAMI παράγει  άμεσα μεγάλες ποσότητες ζεστού νερού (1334 έως 1667 λίτρα την ώρα με Δ.Τ 30°C)  χειμώνα - καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσουμε.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
Οι μονάδες  θέρμανσης πετρελαίου GOLD της KITURAMI συνοδεύονται από τον ψηφιακό θερμοστάτη χώρου  CTR5500, απλό στη χρήση, από τον οποίο ρυθμίζουμε τις λειτουργίες της μονάδας, επιλέγουμε το πρόγραμμα λειτουργίας και παίρνουμε πληροφορίες για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ KITURAMI  
Συνεργάζονται ιδανικά με το σύστημα αυτονομίας της KITURAMI  δίνοντας τη δυνατότητα να αυτονομηθούν οι χώροι τόσο σε θερμοκρασία χώρου όσο και σε άμεση παροχή ζεστού νερού.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οι μονάδες της KITURAMI διαθέτουν:

  • Αισθητήρα χαμηλής στάθμης νερού. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν υπάρχει έλλειψη νερού στον λέβητα.
  • Αισθητήρα υπερθέρμανσης. Απενεργοποιεί τον καυστήρα όταν  το νερό στον λέβητα υπερθερμανθεί.
  • Αντιπαγωτικό σύστημα δύο σημείων. Όταν η θερμοκρασία του νερού στον λέβητα πέσεισει στους 8 °C θέτει σε λειτουργία τον καυστήρα και τον απενεργοποιεί όταν η θερμοκρασία  του νερού επανέλθει στους 9 °C. Επίσης αν η θερμοκρασία χώρου  πέσει στους 5 °C ο θερμοστάτης χώρου CTR5500 θέτει σε λειτουργία και τον κυκλοφορητή. Με αυτόν τον τρόπο ο λέβητας και η υπόλοιπη υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ παραμένουν ασφαλείς από τον παγετό.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η τοποθέτηση  και συντήρηση των μονάδων KITURAMI γίνεται  εύκολα και είναι ιδανικοί για κατοικίες όπου οι  ανάγκες για ζεστό νερό και θέρμανση είναι μεγάλες.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Παρέχεται πέντε χρόνια εγγύηση στο λέβητα και δύο χρόνια στα υπόλοιπα μέρη.

Μοντέλο : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης