Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

CHAFFOTEAUX


 

Θέλω να αντικαταστήσω τον παλιό μου λέβητα, θα πρέπει να σπάσω τον τοίχο;

 
Με τους λέβητες Chaffoteaux, από δω και πέρα, τα μπάζα είναι μόνο μια πικρή ανάμνηση χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις, όπως η υδραυλική μπαρέτα και οι γενικές διαστάσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε λέβητα προ - εγκατεστημένο στον τοίχο. Επίσης, η σχεδιαστική λύση διαχωρισμού του λέβητα από την υδραυλική μπαρέτα εγγυάται ένα σύστημα με εξαιρετική ευκολία στο μοντάρισμα. Επιπλέον η ωφέλιμη απόσταση από την μπαρέτα στον τοίχο επιτρέπει να πραγματοποιούμε με μεγάλη ευκολία την προ-εγκατάσταση του λέβητα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την αντοχή της εγκατάστασης ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο αλλά και το κόστος.  Σε ότι αφορά στα αξεσουάρ θερμορύθμισης και ελέγχου της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας, η Chaffoteaux θέτει στη διάθεσή σας μια ολοκληρωμένη σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να αντικαταστήσετε την παλιά σας εγκατάσταση χωρίς επεμβάσεις στους τοίχους. 

Υπάρχει οικολογικός λέβητας; 

 
Στους νέους  συμβατικούς λέβητες Chaffoteauyx εφαρμόζονται εξελιγμένες τεχνολογίες οι οποίες προσφέρουν μέγιστη απόδοση με λιγότερα καύσιμα, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές ρύπων. Υπάρχουν επίσης οι νέοι λέβητες  συμπύκνωσης της σειράς Green που συμβαδίζουν με Οδηγία  Της Ευρωπαϊκής Κοινότητας CEE 92/42 σε ότι αφορά στις αποδόσεις.  Η τεχνολογία συμπύκνωσης είναι η φυσική διαδικασία που χρησιμοποιεί την ενέργεια που παράγεται από την μετατροπή του νερού από ατμό σε υγρό και εξυπηρετεί  χρησιμοποιώντας στο μέγιστο όλη τη θερμότητα του προϊόντος από την καύση. Μας παρέχει έτσι διπλό πλεονέκτημα: εξοικονόμηση ενέργειας και σεβασμό στο περιβάλλον.

Τι θέλετε επιπλέον να μάθετε για την θέρμανση δαπέδου;

 
Η ιδιαιτερότητα των εγκαταστάσεων δαπεδοθέρμανσης  έρχεται από την  χλιαρή θερμοκρασία του νερού που τροφοδοτεί την εγκατάσταση (μια σειρά σωλήνων κάτω από το δάπεδο) και που παράγει μια ομοιογενή και ευχάριστη θερμότητα ως θερμική ακτινοβολία, χωρίς να ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικτές εγκαταστάσεις θέρμανσης: είτε στο δάπεδο είτε μέσω θερμαντικών σωμάτων. Οι λέβητες Chaffoteaux εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους των σύγχρονων εγκαταστάσεων: κλασσικά θερμαντικά σώματα ή εγκαταστάσεις χαμηλής θερμοκρασίας, θέρμανση δαπέδου, μικτές εγκαταστάσεις… Χάρη στα διαφορετικά υδραυλικά συστήματα, μπορείτε να έχετε την εγκατάσταση θέρμανσης που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στα μέτρα σας.

Τι είναι το μπόιλερ;

 
Το μπόιλερ είναι ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού που διατηρεί πάντα την επιθυμητή  θερμοκρασία και διατίθεται άμεσα την στιγμή της ζήτησης.
Τα δοχεία αποθήκευσης μπορούν να βρίσκονται είτε εσωτερικά του λέβητα είτε εξωτερικά, συνδεδεμένα με τον λέβητα ώστε να σχηματίζουν ένα σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού με μοναδικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Η χρήση τους έχει μελετηθεί ειδικά για συστήματα δαπεδοθέρμανσης. Η σειρά  Chaffoteaux περιλαμβάνει επίσης δοχεία αποθήκευσης που επιτρέπουν την σύνδεση  ηλιακής εγκατάστασης με όλα τα μοντέλα λεβήτων της Chaffoteaux.

Πόσο συμφέρει μια ηλιακή εγκατάσταση;


Παραθέτουμε ένα πολύ πρακτικό παράδειγμα: Μια οικογένεια 4 ατόμων καταναλώνει σε ένα χρόνο περίπου 70 κυβικά μέτρα ζεστού νερού στους 40°C. Αυτό αντιστοιχεί σε μια ετήσια ενέργεια των 2500 kWh και μια δαπάνη των 120 € αν παράγεται με φυσικό αέριο(0,05 €/kWh) και των 230 € εάν παράγεται με ηλεκτρισμό (0,092 €/kWh). Η ηλιακή θερμότητα μπορεί να
καλύψει την ετήσια ανάγκη χρήσης μειώνοντας την δαπάνη έως και 70%. Όλα αυτά χωρίς να συμπεριλάβουμε ότι το κόστος της παραδοσιακής ενέργειας αυξάνεται συνεχώς, ενώ του ήλιου όχι! 

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης