Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
 

Προϊόντα


ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο κλιματισμός σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και με ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα....
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Τα τελευταία χρόνια, η χρήση αντλιών θερμότητας για την θέρμανση και τον δροσισμό των κτηρίων κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, λόγω της οικολογικής τους λειτουργίας και της χαμηλής κατανάλωσης....
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όπως είναι αυτονόητο, σε μεγάλες αίθουσες δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσουμε απλές μικρές συσκευές σπιτιού, διότι θα χρειαζόταν πάρα πολλές, πράγμα που θα καθιστούσε την λειτουργία τους πολύπλοκη και θα υποβαθμίζαμε αισθητικά το χώρο.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Η θέρμανση των χώρων γενικά, αποσκοπεί στην προσθήκη θερμικών φορτίων, για να συμπληρώσουν τις θερμικές απώλειες. Έτσι, με τη θέρμανση διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία των χώρων σε επίπεδα άνεσης και θαλπωρής για τον άνθρωπο.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ
Η ενδοδαπέδια θέρμανση λειτουργεί με νερό χαμηλής θερμοκρασίας, που κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο. Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο ζεσταίνοντάς τον και προσφέροντας μια αίσθηση θερμικής θαλπωρής, με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΛΟ ΣΥΝ. Μια φυσική απάντηση στις ενεργειακές ανάγκες. Με το φυσικό αέριο στο σπίτι η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και με τους χαμηλότερους ρύπους σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα.
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
O αφυγραντήρας είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της υγρασίας σε έναν χώρο.
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια.
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Αν ζούσαμε και εργαζόμαστε όλοι στην εξοχή σε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος, ίσως οι χώροι που θα αναπτύσσαμε τις δραστηριότητες μας να μην είχαν ανάγκη εξαερισμού. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, γι’ αυτό και σε όλους τους χώρους που ζουν, κινούνται, διασκεδάζουν, εργάζονται άνθρωποι, ο εξαερισμός είναι επιτακτική ανάγκη.
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
Πρόκειται για συστήματα που μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια και που, εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση μη διασυνδεδεμένων στο ηλεκτρικό δίκτυο καταναλώσεων. Δορυφόροι, φάροι και απομονωμένα σπίτια χρησιμοποιούν παραδοσιακά τα φωτοβολταϊκά για την ηλεκτροδότησή τους.
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ
Ο ήλιος είναι πάντα μια πηγή ζωτικής ενέργειας. Στην Ελλάδα υπάρχει αρκετός και ακτινοβολεί μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας με μηδενικό κόστος και χωρίς βλαβερές εκπομπές για το περιβάλλον. Η ηλιακή θερμότητα είναι μια σημαντική λύση δυο μεγάλων προβλημάτων: της περιβαλλοντικής μόλυνσης και της ενεργειακής κρίσης.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
Μια οργανωμένη τεχνική εταιρία, φυσικό είναι να βρίσκεται μέσα σε κάθε είδους τεχνικό - επισκευαστικό πρόβλημα. Πέρα λοιπόν από το αξιόπιστο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η AIRCOLINE διαθέτει ανταλλακτικά των ομίλων που συνεργαζόμαστε και όχι μόνο, δίνοντας την ευχέρεια κάλυψης κάθε επισκευής.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Τα πάντα για την προμήθεια υδραυλικού εξοπλισμού: βρύσες, μπαταρίες, είδη κρουνοποιϊας, σωλήνες πλαστικοί, χάλκινοι, ορειχάλκινοι, πολυστρωματικοί, εξαρτήματα σωλήνων, αποχετευτικά, μονώσεις και πολλά άλλα είδη...
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΧΗΜΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΧΗΜΙΚΑ
Χημικά προϊόντα που βοηθούν στη συντήρηση της απόδοσης των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη προστασία τους ενάντια στις καταστρεπτικές επιπτώσεις της διάβρωσης και των ιζημάτων προσφέροντας λύσεις για προστασία κεντρικής θέρμανσης.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης