Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΛΕΒΗΤΕΣ THERMOSTAHL


ΛΕΒΗΤΕΣ THERMOSTAHL
ΛΕΒΗΤΕΣ THERMOSTAHL

Χαλύβδινος λέβητας ENERSAVE (23-4.652 kW)

Χαλύβδινος λέβητας pressurized, με επιστρεφόμενη φλόγα. Κατάλληλος για καύση υγρών και αερίων καυσίμων. Οικονομική σειρά, με σπειροειδείς στροβιλιστές καυσαερίων. Ανταγωνιστική τιμή, εγγυημένη απόδοση και λειτουργία. Υψηλός βαθμός απόδοσης που εξασφαλίζει οικονομία στα καύσιμα και ελαχιστοποιεί τους ρύπους. Διατίθεται μαζί με μεταλλικά καλύμματα και ηλεκτρικό πίνακα οργάνων.  

Ο λέβητας Enersave της Thermostahl είναι προϊόν υψηλών προδιαγραφών, επιστάμενης μελέτης και συσσωρευμένης εμπειρίας. Ο σχεδιασμός και η όλη κατασκευή του, είναι ένας συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας για τον χαλύβδινο λέβητα. Ανταποκρίνεται στις νεώτερες αντιλήψεις περί κατασκευής λεβήτων.

Η νέα σειρά λεβήτων Enersave με 35 μοντέλα καλύπτει την περιοχή ωφέλιμης θερμικής ισχύος από 23 - 4.652KW, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής του πλέον κατάλληλου λέβητα για τις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε συστήματος θέρμανσης.

Ο λέβητας Thermostahl είναι οριζόντιος, αυλακωτός υψηλής αντίθλιψης. Είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε όλα τα προσβαλλόμενα από την φλόγα τμήματα να είναι υδρόψυκτα. Οι διαστάσεις του θαλάμου καύσεως, η διάταξη, ο αριθμός και η διατομή των φλογαυλών, η ειδική σχεδίαση των επιβραδυντών καυσαερίων και η ισχυρή εξωτερική μόνωση του λέβητα, έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να γίνεται μια πλήρης εκμετάλλευση της θερμότητας καύσεως, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Τέλος κάθε λέβητας δοκιμάζεται ξεχωριστά σε υδραυλική πίεση 6 bar τουλάχιστον, για έλεγχο αντοχής και στεγανότητας.

Μοντέλο : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης