Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

GRUNDFOS ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ


GRUNDFOS ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣGRUNDFOS ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

Η Grundfos ήταν πάντα μια από τις καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της ταχύτατα αναπτυσόμενης τεχνολογίας. Συνεχώς βρίσκαμε καινούργιους τρόπους για να κάνουμε κάτι και ταυτόχρονα βελτιώνουμε τα βασικά υλικά.
Με το να πηγαίνουμε την τεχνολογία στα όριά της και ακολουθώντας νέες κατευθύνσεις, είμασταν πρωτοπόροι στις τεχνικές και στην τεχνολογία των αντλιών, τα οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκαν και από άλλους κατασκευαστές αντλιών. Η φιλοσοφία μας περί μαζικής παραγωγής άρχισε με την πρώτη μας φυγοκεντρική αντλία, την CP3, την δεκαετία του 1950, η οποία ήταν αρθρωτά σχεδιασμένη. Έτσι έγινε εφικτό να προσφέρουμε πολλές παραλλαγές χρησιμοποιώντας σχετικά μικρό αριθμό εξαρτημάτων.

Αργότερα οι βελτιωμένες τεχνικές στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα έκαναν εφικτή την μαζική παραγωγή αντλιών κατασκευασμένων εξ ολοκλήρου από αυτό το υλικό. Οι ίδιες αρχές εφαρμόστηκαν και στις καινούργιες αντλίες που είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από τιτάνιο. Κάθε βήμα μας άλλαζε σημαντικά τις αντιλήψεις περί ανθεκτικότητας στην διάβρωση, έτσι τώρα ακόμα και το θαλασσινό νερό δεν αποτελεί απειλή.
Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να εξετάζουμε την βελτίωση της απόδοσης και την μείωση του κόστους. Η αντλίες με παροχή από την ηλιακή ενέργεια ήταν μία από τις πιο ριζοσπαστικές λύσεις, στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Την δεκαετία του 1980, δείξαμε τον δρόμο με τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αντλίες. Τώρα παρουσιάσαμε τους κινητήρες σταθερού μαγνήτη, με καλύτερη απόδοση ενέργειας, το οποίο μας έδωσε και το επιπλέον πλεονέκτημα να μειώσουμε τις διαστάσεις των αντλιών μας. Και πάλι επιτύχαμε στην περαιτέρω μείωση κατανάλωσης ενέργειας, αλλά ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις νέες τεχνολογίες μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα.

Στην Grundfos επικεντρωνόμαστε πάντα στις μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Όχι μόνο οδηγούμε την αγορά με τις τεχνολογικές προβλέψεις μας, αλλά βλέπουμε και την δική σας δουλειά στο μέλλον. Προβλέπουμε και μαζί με την ανάπτυξη των πελατών μας η λύση θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα πιο λειτουργική και με μικρότερο κόστος. Μία συνεργασία με την Grundfos είναι σχέση συνεταιρισμού και μακρόχρονης υποστήριξης.
Η νοοτροπία μας για την πρόβλεψη υποστηρίζεται σε εταιρικό επίπεδο όπου όλοι οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να συμβάλλουν στη δημιουργία νέων ιδεών. Η Grundfos επίσης φροντίζει για την διαρκή εκπαίδευση όλων μέσα στον Όμιλο.
Και η αφοσίωσή μας στην πρόβλεψη κάνει πλήρη κύκλο, καθώς επανεπενδύουμε τα κέρδη μας στην ανάπτυξη μελλοντικών λύσεων.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ
Για τις εκπτώσεις επικοινωνήστε με την εταιρία μας
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ INVERTER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ (Α)ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ INVERTER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ (Α)Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης