Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

BAXI


BAXI

 

Η BAXI group είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες θέρμανσης, με έντονη παρουσία τόσο σε παραδοσιακές, όσο και σε ταχέως αναπτυσσόμενες περιοχές και χώρες.

Όπως κάθε εθνική αγορά είναι διαφορετική, έτσι και οι λύσεις που δίνει η ΒΑΧΙ είναι διαφορετικές. Στην παλιά Ευρώπη - κυρίως στην Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ιβηρικής Χερσονήσου - οι περιβαλλοντικές ανησυχίες και το αυξανόμενο κόστος ενέργειας, σημαίνουν μεγάλη αύξηση σε απαιτήσεις για πιο αποτελεσματικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η BAXI group συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτών των νέων τεχνολογικών επενδύσεων, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα πράσινων λύσεων. Επενδύει επίσης πολύ στην έρευνα και την ανάπτυξη, έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο.

Στις αναπτυσσόμενες αγορές υπάρχει ακόμα μεγάλη απαίτηση για παραδοσιακά συστήματα ποε λειτουργούν με πετρέλαιο. παρόλα αυτά το ενδιαφέρον για νέες τεχνολογίες και υψηλής απόδοσης προϊόντα μεγαλώνει γρήγορα, καθώς τα ενεργειακά κόστη αυξάνουν και ισχύουν νέοι περιβαλλοντικοί κανονισμοί. Με αυτή την πορεία προς την καινοτομία η BAXI είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς.


ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
Όλη η σειρά των συσκευών θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Η αρχή της λειτουργίας τους, σας επιτρέπει να μειώσετε τη θερμοκρασία της εγκατάστασης και των καυσαερίων για μεγαλύτερη άνεση και λιγότερες εκπομπές καυσαερίων....
ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
Πολύ υψηλή απόδοση, μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος είναι τα χαρακτηριστικά των λεβήτων συμπύκνωσης. Η BAXI παρουσιάζει τη νέα σειρά λεβήτων, για να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας....Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης