Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ (VRF)


ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ (VRF)

Εύκολη εγκατάσταση & υπηρεσίες συντήρησης. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ποιότητας MEQ.  

Τα κλιματιστικά Mitsubishi Electric είναι φημισμένα όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και την αποδοτικότητα τους, αλλά και την ευκολία εγκατάστασης και το χαμηλό κόστος συντήρησής τους. Το εξελιγμένο σύστημα καλωδιώσεων που διαθέτουν μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και το αντίστοιχο κόστος. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποδοτικής μείωσης  των συνολικών δαπανών στους τομείς της κατασκευής, των πωλήσεων, της παροχής υπηρεσιών.

Εξοικονόμηση χώρου. 

Οι συμπαγείς, μοντέρνες εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες μεταφέρονται και εγκαθίστανται εύκολα. Τα νέα πολυδιαιρούμενα συστήματα VRF CITY MULTI  παρέχουν την δυνατότητα να συνδεθούν μέχρι 50 εσωτερικά μηχανήματα σε 1 εξωτερική μονάδα. Επιπλέον οι νέες εξωτερικές μονάδες  VRF CITY MULTI έχουν το ελάχιστο εμβαδόν και όγκο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μπορεί να "κολλάει" η μία μονάδα δίπλα στην άλλη. Ζυγίζοντας μόνο 240 και 250 κιλά τα των  8hp και 10hp συγκαταλέγονται στα ελαφρύτερα της αγοράς.

CITY MULTI: Εκτεταμένη ελευθερία σχεδιασμού.

Η χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών της Mitsubishi Electric όπως το διπολικό δίκτυο εντολών (σημάτων), ο απλός σχεδιασμός των κεντρικών συστημάτων και η παγκόσμια πρωτοπορία με την χρήση μόνο 2 σωλήνων στα συστήματα ταυτόχρονης ψύξης-θέρμανσης αποδεικνύουν ότι παράγουμε προϊόντα έξυπνα, εύχρηστα που εξοικονομούν χρόνο και έξοδα εργατικών. Τα συστήματα  CITY MULTI  θεωρούνται τα πλέον αξιόπιστα με το χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες λειτουργίας αυτοδιάγνωσης βλαβών για άμεση εξυπηρέτηση από το τμήμα service μας όπου και αν βρίσκονται σε περίπτωση ανάγκης.

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης