Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

TOSHIBA


TOSHIBATOSHIBA

Πάθος για Τεχνολογία Αιχμής....
Η ιστορία της ανάπτυξης κλιματιστικών μηχανημάτων στην Toshiba ξεκινάει το 1930, όταν η εταιρία ανέπτυξε τον πρώτο ερμητικό συμπιεστή στην Ιαπωνία για εφαρμογές βιομηχανικής ψύξης.
Το 1961, λανσάρισε τα πρώτα διαιρούμενα κλιματιστικά μηχανήματα οικιακού τύπου. Το 1980, το πρώτο κλιματιστικό μηχάνημα με τεχνολογία inverter, ένα προϊόν που κορυφαία τεχνολογία ως αποτέλεσμα έρευνας  των κέντρων έρευνας της Toshiba για να βελτιστοποιήσουμε της απόδοση των μηχανημάτων εξοικονομώντας ενέργεια.
Προωθήσαμε τους δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές (digital twin rotary) στα κλιματιστικά μηχανήματά μας το 1993, ως νέα διάταξη που εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αποδοτικότητα.  Ολόκληρη η Ιαπωνική αγορά στράφηκε  στην τεχνολογία inverter αμέσως μετά το λανσάρισμα της από τα κλιματιστικά inverter της Toshiba.
Το 1999, η Toshiba και πάλι πρωτοστατεί στη βιομηχανία εισάγοντας μία γκάμα προϊόντων με χρήση ψυκτικών μέσων (R-410A και R407C) που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Την ίδια χρονιά, έγινε το  joint-venture μεταξύ της Toshiba Corporation air conditioning division και της Carrier Corporation: με την δημιουργία της Toshiba Carrier ένα από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στην παγκόσμια αγορά κλιματισμού.
Το 2000: Κυκλοφορία του πρώτου επαναστατικού συμπιεστή DC Inverter (συμπιεστής υβριδικού τύπου) και το 2003 με την προώθηση στην αγορά των κλιματιστικών μονάδων με τεχνολογία Digital Inverter.
Τα 2004-2006: Κυκλοφορία του νέου SMMS (πολυδιαιρούμενο σύστημα VRF) με τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης (COP) στην βιομηχανία. Εμφάνιση του νέου συστήματος MiNi-SMMS.
Το 2007: έγινε η προώθηση ενός νέου πρωτοποριακού μηχανήματος οικιακού κλιματισμού του Super Daiseikai με φίλτρο πλάσματος για τον καθαρισμό του αέρα (with Ag+ Plasma Air Purifier) που εξασφαλίζει απαράμιλλη ποιότητα αέρα Indoor Air Quality στον εσωτερικό χώρο.
Τα τελευταία 30 χρόνια, η Toshiba επενδύει το μέλλον της για να διατηρήσει τη θέση της σαν πρωτοπόρος στην αγορά των κλιματιστικών και έχει δουλεύει σκληρά για να τη διατηρήσει με την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντων της.

Η Toshiba σήμερα....
Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων
Η Toshiba σήμερα προσφέρει την ιδανική λύση για όλες τις εφαρμογές: κατοικίες, επαγγελματικά και εμπορικά κτίρια.
Residential: Τα οικιακά συστήματα έχουν  σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια με όλους τους εσωτερικούς χώρους. Οι περισσότερες μονάδες τοίχου ενσωματώνουν προηγμένα συστήματα επεξεργασίας του αέρα για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας αέρα.
Light Commercial: Τα επαγγελματικού τύπου συστήματα αποτελούν τις καλύτερες λύσεις για μικρές εμπορικές εγκαταστάσεις, όπου απαιτούνται βέλτιστη απόδοση και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Τα συστήματα Digital και Super Digital inverter προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών μονάδων για μέγιστη ευελιξία.
VRF systems: Για μεγαλύτερες εφαρμογές, τα συστήματα VRF συνδυάζουν την ευελιξία, την ενεργειακή αποδοτικότητα και σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτά τα αξιόπιστα συστήματα προσφέρουν μια ευρεία επιλογή από κομψές εσωτερικές μονάδες.

Τα προϊόντα Toshiba βρίσκονται στην κορυφή της τελειότητας.ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
H Toshiba διαθέτει μονάδες οικιακού κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας με Ενεργειακή Κλάση Α, Υψηλό Βαθμό Απόδοσης, αυξημένο έλεγχο της Ποιότητας του Εσωτερικού Αέρα, χαμηλή Στάθμη Θορύβου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Η Toshiba διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από αντλίες θερμότητας, με την εμπορική ονομασία Digital & Super Digital Inverter, για επαγγελματικές εφαρμογές.
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ (VRF)
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ (VRF)
Το πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματισμού VRF της Toshiba αποτελεί το πιο σύγχρονο σύστημα κεντρικού κλιματισμού καθώς παρέχει άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία και κυρίως μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης