Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO


ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO

Μονοβάθμιος καυστήρας Αερίου -Σείρα Gulliver BS/RS

Οι καυστήρες της σειράς GULLIVER BS & GULLIVER RS είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης και έχουν αυτόματο ηλεκτρικό ντάμπερ αέρα για πρόσθετη οικονομία στο καύσιμο. Οι καυστήρες της σειράς GULLIVER BS είναι χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (Low NOx) και πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τα αυστηρότερα όρια εκπομπών των Ελβετικών προδιαγραφών BUWAL-LRV 92 και ΒlmSchV 1996.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καυστήρες των σειρών GULLIVER BS & GULLIVER RS είναι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN 676 και τις ευρωπαϊκές οδηγίες GAS 90/396/EEC, E.M.C. 89/336/EEC, L.V.73/23/EEC και απόδοσης 92/42/EEC.
Όλοι οι καυστήρες δοκιμάζονται (τίθενται σε λειτουργία) πριν συσκευαστούν.

Διβάθμιοι καυστήρες Αερίου - Σείρα Gulliver BS D, RS D

Οι καυστήρες της σειράς GULLIVER BS/D & GULLIVER RS/D είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης και έχουν αυτόματο ηλεκτρικό ντάμπερ αέρα για πρόσθετη οικονομία στο καύσιμο. Οι καυστήρες της σειράς GULLIVER BS/D είναι χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (Low NOx) και πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τα αυστηρότερα όρια εκπομπών των Ελβετικών προδιαγραφών BUWAL-LRV 92 και ΒlmSchV 1996.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καυστήρες των σειρών GULLIVER BS/D & GULLIVER RS/D είναι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN 676 και τις ευρωπαϊκές οδηγίες GAS 90/396/EEC, E.M.C. 89/336/EEC, L.V.73/23/EEC και απόδοσης 92/42/EEC.
Όλοι οι καυστήρες δοκιμάζονται (τίθενται σε λειτουργία) πριν συσκευαστούν.

Μονοβάθμιοι καυστήρες Αερίου - Σείρα RS/1

Η σειρά RS/1 έχει αναβαθμιστεί με την εισαγωγή των νέων μοντέλων RS/1 MZ ώστε να καλυφθεί το πεδίο χαμηλής ισχύος με νέους μικρότερων διαστάσεων και βάρους. Οι καυστήρες των σειρών RS/1 MZ είναι μονοβάθμιας λειτουργίας και είναι κατάλληλοι για χρήση σε λέβητες θερμού ή υπέρθερμου νερού, ατμογεννήτριες, ατμολέβητες, αερολέβητες, λέβητες διαθερμικού λαδιού καθώς και για φούρνους.
Οι νέοι καυστήρες διαθέτουν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα με πτερύγια εμπρόσθιας καμπυλότητας. Τα πτερύγια εμπρόσθιας καμπυλότητας επιτρέπουν υψηλή απόδοση παρά τις μικρές τους διαστάσεις.
• Ισχύ ηλεκτροκινητήρα ανεμιστήρα: 300-420 W
• Στάθμη θορύβου: ~77 dB(A)

Η χρήση ενός νέου υλικού στην καυτασκευή των καυστήρων, ενισχυμένο fiberglass πολυαμιδίου, με υψηλά θερμικά και μηχανικά χαρακτηριστικά επιτρέπει την κατασκευή καυστήρων με μειωμένες διαστάσεις και βάρος. Η κατασκευή της εμπρόσθιας βάσης του καυστήρα είναι καινοτόμος και εξασφαλίζει άριστη χωροδιάταξη για όλα τα ηλεκτρικά μέρη. Σε συνδυασμό με το νέο αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης αποφεύγεται η μεταφορά θερμότητας στα ηλεκτρικά μέρη του καυστήρα (HCS-Housing Cooling System). Οι ηλεκτρικές συνδέσεις έχουν γίνει ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες χάρη στους νέους βελτιωμένους ρευματοδότες, τοποθετημένους εξωτερικά του καυστήρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καυστήρες των σειρών RS/1 MZ είναι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανoνισμούς ΕΝ 676 και τις οδηγίες E.M.C. 89/336/EEC, L.V.73/23/EEC, GAS 90/396/EEC M.D. 98/37/EEC και 92/42/EEC.

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης