Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

WILO ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ


WILO ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ
WILO ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

Η Wilo είναι σε όλο τον κόσμο συνυφασμένη με την καινοτομία στο σχεδιασμό σε συνδυασμό με άριστη γερμανική κατασκευαστική παράδοση. Οι αντλίες και τα αντλητικά μας συστήματα για θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό και παροχή νερού βρίσκουν εφαρμογή σε εμπορικά κτίρια, δημοτικά έργα, τη βιομηχανία και φυσικά στα νοικοκυριά.
Συγκεκριμένοι στόχοι εξοικονόμησης ενέργειας, η σημαντική μείωση εκπομπών CO2, ο αυστηρός οικονομικός σχεδιασμός καθώς και οι αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας, είναι τα κύρια θέματα που κινητοποιούν τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και αποτελούν τη βάση για τη νέα προϊοντική καμπάνια της Wilo. Αυτά είναι επίσης τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες. Ταυτόχρονα όμως αυτά τα κίνητρα αποτελούν και τις εξαιρετικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας από το 1872. Αυτοί οι στόχοι φαίνονται σε 12 αρχές που αποδεικνύουν ότι η Wilo προσφέρει ήδη σήμερα τα προϊόντα και τις λύσεις του αύριο, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και για όλους τους τομείς που σχετίζονται με το νερό. Και αυτά τα προϊόντα δεν είναι μόνο απλά αποδοτικά. Είναι προϊόντα υψηλής απόδοσης.

Με τα νέα μοντέλα μονών αντλιών υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos και Wilo-Stratos PICO, η Wilo προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα για τις πολλές και διαφορετικές απαιτήσεις του τομέα κτιριακών συστημάτων, η οποία πληροί ήδη τις ιδιαίτερα αυστηρές οριακές τιμές του δευτέρου σταδίου του κανονισμού για υδρολίπαντους κυκλοφορητές που θα ισχύει από το 2015 σύμφωνα με την Οδηγία ErP. Σε αυτά τα πλαίσια, η Wilo είναι ο μοναδικός κατασκευαστής ανάλογων προϊόντων παγκοσμίως.
Η σειρά Wilo-Stratos όρισε ήδη το 2001 νέα πρότυπα, και έκτοτε αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία ενεργειακής απόδοσης A για τις αντλίες θέρμανσης. Όλες οι μονές αντλίες της σειράς αυτής, η οποία διαρκώς συμπληρώνεται και βελτιστοποι είται, ήδη ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις του μέλλοντος.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ
Για τις εκπτώσεις επικοινωνήστε με την εταιρία μαςΘα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης