Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ARISTON ΗΛΙΑΚΑ


ARISTON ΗΛΙΑΚΑ
ARISTON ΗΛΙΑΚΑ

Παγκόσμιος ηγέτης στην οικιακή θέρμανση, η Ariston, χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια εδώ και 20 χρόνια  για να παράγει θερμότητα. Η συσσωρευμένη εμπειρία του κλάδου σήμερα, συμβάλλει στην προσφορά μιας νέας γενιάς ηλιακών συστημάτων και σίγουρης επένδυσης στο μέλλον, με την εγγύηση του συστήματος ποιότητας της Ariston.
Η επιλογή του ηλιακού Ariston δεν είναι μόνο οικολογική, λόγω της εκμετάλλευσης της φύσης και της ενέργειας που είναι ανανεώσιμη, αλλά ακόμη και για την ποιότητα της τεχνολογίας και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται. Το γυαλί του συλλέκτη της Ariston, με εδική ενίσχυση και υψηλή διαφάνεια αντανακλά ελάχιστα τις προσπίπτουσες ηλιακές ακτίνες, διαχέοντας έτσι πολύ ενέργεια. Η ηλιακή ενέργεια που συλλαμβάνεται, συγκρατείται χάρη στην πρισματική επιφάνεια και έτσι δημιουργείται ένα «φαινόμενο του θερμοκηπίου» στο εσωτερικό του συλλέκτη. Έπειτα, χάρη στην επιλεκτική επεξεργασία της απορροφητικής πλάκας – υποβάλλεται σε μια ειδική επεξεργασία που ευνοεί της απορρόφηση της προσπίπτουσας ακτινοβολίας – το σύστημα της Ariston επιτυγχάνει υψηλές ετήσιες αποδόσεις που υπερβαίνουν το 70% του ετήσιου ενεργειακού κόστους.
Με αυτό τον τρόπο, το νέο ηλιακό θερμικό σύστημα ενέργειας KAIROS της Ariston συμβάλλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, περιορίζοντας το φαινόμενο του θερμοκηπίου και καθιστά ικανή την παραγωγή ζεστού νερού χρησιμοποιώντας απλά την ηλιακή ενέργεια. 
Το σύστημα KAIROS περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σειρά υψηλής απόδοσης με εξαναγκασμένη και φυσική κυκλοφορία, το οποίο χρησιμεύει τόσο σε χρήστες χαμηλής αλλά και υψηλής κατανάλωσης, χάρη στην τμηματική του δομή και την αρτιότητα των εξαρτημάτων εγκατάστασης.
Συγκεκριμένα, οι νέοι ηλιακοί συλλέκτες SYS, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μεγάλα συστήματα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας ώστε να  εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση χάρη στον επίπεδο γυάλινο πλαίσιο 2.5m².
Όλα τα ηλιακά συστήματα KAIROS, εγκατεστημένα σε δάπεδο ή στέγη, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις οικιακές ανάγκες με εύκολη ενσωμάτωση σε όλα τα συστήματα παραγωγής ζεστού νερού, σε ήδη υπάρχουσες ή νέες εγκαταστάσεις,  καθώς εγγυώνται εύκολη εγκατάσταση, συντήρηση και εξαιρετική αξιοπιστία στον χρόνο.

Διαθέσιμα μοντέλα για εφαρμογές σε ταράτσα ή κεραμοσκεπή:

KAIROS THERMO 150/1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  • ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 65°C ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ
  • ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
  • ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΣΤΡΕΣ

KAIROS THERMO 200/1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  • ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
  • ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

KAIROS THERMO 200/2

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ
  • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

KAIROS THERMO 300/2

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  • ΟI ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Μοντέλο : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης