Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ GIERSCH


ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ GIERSCH
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ GIERSCH

Ο πρώτος καυστήρας Giersch κατασκευάστηκε το 1977 παρουσιάζοντας στην αγορά τη σειρά R. Έπειτα και με τη συνεχή επέκταση του εργοστασίου με χώρους 4.000m² το 1985 εισήχθη με επιτυχία στην αγορά και η σειρά Μ. Κερδίζοντας σε εκτίμηση αλλά και σε μερίδιο αγοράς ο καυστήρας Giersch σύντομα κατέλαβε πολύ υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών, κάτι που υπαγόρευσε την επέκταση του εργοστασίου σε νέες εγκαταστάσεις έκτασης 8.500m² αλλά και την ταυτόχρονη εισαγωγή της σειράς Μ με τα μοντέλα Μ3 και MG3 το 1997.
Η βασική γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται από καυστήρες με δυνατότητα προθέρμανσης, δύο σταδίων φλόγας αλλά και με αυτόματο τάμπερ άερα. Ταυτόχρονα το εύρος ισχύος τους καλύπτει τόσο τις χαμηλές ισχείς που χρειάζεται ένας ατομικός λέβητας όσο και τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε κεντρικά συστήματα θέρμανσης πολυκατοικιών αλλά και τις επαγγελματικές εφαρμογές.
Ο σχεδιασμός των καυστήρων Giersch έχει γίνει έτσι ώστε να υπάρχει η βέλτιστη ροή αέρα μέσα στον καυστήρα παρέχοντας σταθερή και αθόρυβη φλόγα. Ο σχεδιασμός αυτός μάλιστα περιλαμβάνει ένα ηχομονωτικό υλικό το οποίο έχει τοποθετηθεί στην εισαγωγή αέρα. Ταυτόχρονα η ρύθμιση του μίγματος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα εξωτερικά ώστε να είναι δυνατή η σωστή λειτουργία του καυστήρα σε όλες τις εφαρμογές. Τέλος η υψηλή απόδοση επιτυγχάνεται με τη δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης του αέρα καύσης για τις διβάθμιες εκδόσεις καυστήρων ενώ ο εξοικονομητής ενέργειας κρατάει το ζεστό αέρα μέσα στον καυστήρα ώστε να μην υπάρχουν απώλειες θερμότητας.
Οι καυστήρες Giersch τόσο για το αέριο όσο και για το πετρέλαιο έρχονται προ-συναρμολογημένοι ώστε να μην χρειάζεται καμιά ηλεκτρική εγκατάσταση από τον εγκαταστάτη, ενώ οι ταχυσύνδεσμοι βοηθούν στην γρήγορη και εύκολη συντήρησή του όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Καυστήρες αερίου-υγραερίου από 25 έως 2.800 KW. Οι καυστήρες φυσικού αερίου Giersch πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα μοντέλα διατίθενται τόσο σε συμβατικούς τύπους, όσο και σε χαμηλών εκπομπών ΝΟΧ. Όλα τα νέα μοντέλα πλέον είναι μόνο χαμηλών εκπομπών ΝΟΧ. Η ρύθμιση και η λειτουργία τους είναι εύκολη και απαιτεί μία μόνο ρύθμιση, καθ΄ ότι η σχέση αερίου / αέρα ρυθμίζεται αυτομάτως, χάρις στο σύστημα που διαθέτουν, ακόμα και τα μικρότερα μεγέθη των καυστήρων. Οι καυστήρες φυσικού αερίου μετατρέπονται για καύση υγραερίου με την αλλαγή του δίσκου διασκορπισμού. Οι καυστήρες αερίου Giersch συνοδεύονται από εγγύηση 10 ετών.

   

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης