Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

Δίοδος ηλεκτροκίνητη βάνα αυτονομίας

Η βάνα αυτή αποτελείται, από τον κορμό και τον ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης. Ο κορμός είναι συνήθως ορειχάλκινος, μέσα στον οποίο περιστρέφεται μια σφαίρα με την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα. Ο μηχανισμός κίνησης είναι συνήθως, ένας ισχυρός μικρός μονοφασικός κινητήρας, που μεταδίδει κίνηση με γρανάζια στην σφαίρα του κορμού, ανοίγοντας ή κλείνοντας την ροή νερού προς τους θερμαινόμενους χώρους.

Η βάνα συνδέεται ανάμεσα στον κεντρικό σωλήνα προσαγωγής και στον συλλέκτη κάθε διαμερίσματος ή προκειμένου για εγκατάσταση με ξεχωριστές σωληνώσεις για κάθε διαμέρισμα, στον σωλήνα προσαγωγής κάθε διαμερίσματος, μέσα στο λεβητοστάσιο και μετά τον κυκλοφορητή. Η βάνα δέχεται ηλεκτρική εντολή από τον θερμοστάτη χώρου και αυτή με την σειρά της δίνει εντολή στον ωρομετρητή ή και στον καυστήρα ή και στον κυκλοφορητή.

ΠΗΓΗ: Levitostasia.net


ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ SIEMENS
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ SIEMENS
Οι ηλεκτροβάνες SIEMENS αποτελούνται από δίοδη σφαιρική βάνα (κορμός) με ένα ρακόρ και κινητήρα για έλεγχο on-off σε κυκλώματα θέρμανσης και ψύξης.
Από 154,00 €     89,32 €
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ JES
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ JES
Διατίθενται σε ποικιλία διατομών (1 1/4 ", 1", 3/4'') και διαμορφώσεων ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε εγκατάσταση. Εξασφαλίζουν απρόσκοπτη, πολυετή λειτουργία.
Από 113,00 €     71,19 €
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ENOLGAS
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ ENOLGAS
Οι σφαιρικές Ηλεκτροβάνες ολικής παροχής CEV2 ενδείκνυνται για χρήση σε διατάξεις αυτονομίας, ποτίσματος και γενικούς αυτοματισμούς. Χρησιμοποιούν ανθεκτικό μεταλλικό κιβώτιο μετάδοσης, ισχυρό κινητήρα.
Από 106,00 €     59,36 €
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ BEV-THERM
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ BEV-THERM
Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από σφυρήλατο ορείχαλκο βαριάς κατασκευής. Ο ηλεκτρομειωτήρας είναι σχεδιασμένος για συνεχή λειτουργία, σε όλες τις συνθήκες, χωρίς προβλήματα.
Από 82,50 €     61,88 €Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης