Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Αξιοπιστία .  Ένα παράδειγμα της ποιότητας  MEQ.

Η αντοχή των συστημάτων και των εξαρτημάτων είναι αποδεδειγμένα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα πρότυπα της  Mitsubishi  Electric. Οι δοκιμασίες που περνούν τα προϊόντα πριν βγουν στην αγορά είναι πιο αυστηρά από αυτά των διεθνών προτύπων για να εξασφαλίσουν  αξιοπιστία και σιγουριά.
Ο καινούργιος σχεδιασμός  περιλαμβάνει απλοποιημένη διάταξη καλωδίων και την χρήση υλικών πού απαλείφουν  τους κινδύνους βλαβών και υπόσχονται  χαμηλό κόστος συντήρησης.

Κάνουμε πολλά περισσότερα από το να δοκιμάζουμε απλά τα κλιματιστικά μας. Τα ταλαιπωρούμε !

Όλα  τα κλιματιστικά μας δοκιμάζονται κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, πολύ πιο δύσκολες από αυτές που θα συναντήσουν στην διάρκεια της ζωής τους.
Τα συστήματα δοκιμάζονται σε 2000 ώρες συνεχούς λειτουργίας, σε 800 ώρες εκτεθειμένη λειτουργία στον ήλιο, σε 500 ώρες λειτουργία ψεκαζόμενα με αλατόνερο. 
Τα  αποτελέσματα των δοκιμασιών για κάθε κλιματιστικό καταγράφονται και φυλάσσονται σε αρχεία προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό της συσκευής.
Αυτός είναι ο Ποιοτικός έλεγχος της Mitsubishi Electric

Mr. SLIM "A" Control: Ελαχιστοποίηση των δαπανών εγκατάστασης και συντήρησης.

Η εισαγωγή του συστήματος "A" Control, η χρήση ενιαίου καλωδίου για ηλεκτρική παροχή και εντολές μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων, η μείωση της ποσότητας του ψυκτικού υγρού στα συστήματα, μειώνουν τις δαπάνες χρόνου και εργασίας σχετικές με την εγκατάσταση και την συντήρηση.
Το σύστημα ελέγχου  "A" Control  μειώνει στα μισά τον χρόνο που απαιτείται για καλωδιώσεις μέσα-έξω, επιτρέπει με το σύστημα αυτοδιάγνωσης βλάβης να παρακολουθούμε την λειτουργιά της εξωτερικής μονάδας από το χειριστήριο της εσωτερικής, επιτρέπει να κάνουμε τεστ ελέγχου λειτουργίας του συστήματος από όποιο σημείο της εγκατάστασης επιθυμούμε. Αυτά είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απλοποιούν πολύ την συντήρηση και την επισκευή.


Ενημερωτικό ΦυλλάδιοΕνημερωτικό Φυλλάδιο
ΜΟΝΑΔΕΣ INVERTER
ΜΟΝΑΔΕΣ INVERTER
Με τη χρησιμοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας με κεντρική την τεχνολογία DC Inverter, η ενεργειακή κλάση Α' σε όλα τα μοντέλα μας, είναι πλέον γεγονός.
ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ
ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ
Μοντέλα σταθερής ταχύτητας, ισχυρής όμως απόδοσης. Με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής της αγοράς, η λύση σε συνδυασμό με κορυφαία τιμή....Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης