Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ


ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ

Καθαρισμός του αέρα. Ένα ακόμη παράδειγμα της ποιότητας MEQ
Μερικά κλιματιστικά προσφέρουν απλά ψύξη - θέρμανση. Τα συστήματα της Mitsubishi Electric δεν προσφέρουν μόνο αυτά. Τα προϊόντα  μας είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα εξαρτήματα και λειτουργίες όπως: Εναλλάκτες ανάκτησης θερμότητας  από τον εξαερισμό, φίλτρα που στοχεύουν στην αφαίρεση διαφόρων βλαβερών στοιχείων του αέρα, έλεγχο ροής αέρα και υγρασίας. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό και υγιέστερο εσωτερικό οικιακό και εργασιακό περιβάλλον. 

Προσφέρουμε ένα πλούτο από εξοπλισμό και τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα
Δεν περιορίζουμε την έρευνα μας μόνο σε άνετα και αποδοτικά προϊόντα και μεθόδους εγκατάστασης. Έχουμε μια σωρεία άλλων εσωτερικών υπηρεσιών για να ελέγξουμε την ποιότητα του αέρα μέσα σε πειραματικούς θαλάμους. Για παράδειγμα μπορούμε να εξομοιώσουμε ένα άκρως αεροστεγές κτίριο με διάφορους τύπους δωματίων ή ένα  καλά μονωμένο πειραματικό σπίτι για να δημιουργήσουμε υγιή κλιματιστικά συστήματα που αερίζουν επαρκώς το σπίτι.
Τα φίλτρα πλάσματος της Mitsubishi Electric αναπτύχθηκαν για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα. Απελευθερώνουν τον αέρα από τα μικρά ανεπιθύμητα μόρια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, της γύρης, το οξείδιο αζώτου, μόρια δυσάρεστων μυρωδιών, όπως μυρωδιές κατοικίδιων ζώων, ο ανθρώπινος ιδρώτας, το τσιγάρο.

Ιδανική ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό – Lossnay
Για σωστό εξαερισμό απαιτείται η εισαγωγή φρέσκου αέρα και η εξαγωγή του εσωτερικού. Αν και μικρή και συμπαγής η συσκευή  Lossnay  εξασφαλίζει ότι ο εισερχόμενος αέρας και ο αέρας απαγωγής  ποτέ δεν αναμιγνύονται όταν περνάνε μέσα από το σύστημα. Όλα τα βλαβερά στοιχεία του βρώμικου αέρα, όπως το διοξείδιο του άνθρακα  και ο καπνός αποβάλλονται από τον χώρο χωρίς να αναμειχθούν με τον εισερχόμενο αέρα  που επίσης είναι φιλτραρισμένος από  σκόνη, γύρη κλπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα υπόσχονται ένα άνετο, υγιές περιβάλλον καθόλη τη διάρκεια του έτους.


Ενημερωτικό ΦυλλάδιοΕνημερωτικό Φυλλάδιο
LGH-15RX5
0,00€
LGH-100RX5
0,00€
LGH-150RX5
0,00€
LGH-200RX5
0,00€Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης