Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

TALIA GREEN EXT


TALIA GREEN EXT
TALIA GREEN EXT

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΩ, ΑΝΕΣΗ ΜΕΣΑ

Η τεχνολογία συμπύκνωσης με την μέγιστη ικανότητα προσαρμογής στην εγκατάσταση κάνει τον Talia Green Ext την καλύτερη επιλογή όταν οι χώροι του σπιτιού είναι πολύτιμοι αλλά δεν θέλουμε να απαρνηθούμε την άνεση και την εξοικονόμηση. Ανθεκτικό στην διάβρωση, στον άνεμο και το ψύχος έως -15°c, χάρη στην ευρεία σειρά εξαρτημάτων, μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, ελέγχοντας άνετα όλες τις λειτουργίες του μέσω του χειριστηρίου αποστάσεως που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Ο Talia Green Ext συνδέεται επιτυχώς με ηλιακά θερμικά συστήματα και συσκευές για διαχείριση πολυζωνικών εγκαταστάσεων, ακόμη και σε διαφορετικές θερμοκρασίες, ώστε να αποδίδει σε όλες τις περιπτώσεις.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην συγκέντρωση του ελέγχου του κλίματος από απόσταση. Ασύρματο ή ενσύρματο, το τηλεχειριστήριο Clima Manager επιτρέπει τον τέλειο διάλογο με τον λέβητα μέσω της οθόνης από το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι ο λέβητας μπορεί να τοποθετηθεί στο πιο βολικό σημείο εγκατάστασης και να ελέγχεται από απόσταση.

Με τo Clima Manager παρακολουθείτε την σωστή λειτουργία του λέβητα, προγραμματίζετε λειτουργίες και αποτρέπετε πιθανά σφάλματα του συστήματος. Ελέγχει την λειτουργία της εγκατάστασης, επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν απώλειες ή βλάβες, θέτει περιόδους και θερμοκρασίες για την θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, και όλα αυτά ενώ είστε καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας.

Το χειριστήριο επίσης παρέχει την αρχική βοήθεια σε περίπτωση δυσλειτουργίας του λέβητα, επιδεικνύοντας τον τύπο σφάλματος που ανιχνεύτηκε, προτείνοντας ενέργειες επίλυσης του προβλήματος ή συνιστώντας την κλήση του Κέντρου Υποστήριξης για βοήθεια.

Το Clima Manager λειτουργεί επίσης και με αισθητήρα περιβάλλοντος και επιτρέπει την μείωση της κατανάλωσης ενώ ταυτόχρονα έχετε πάντα την ιδανική θερμοκρασία. Το χειριστήριο αποστάσεως είναι στην πραγματικότητα ένας αποτελεσματικός και αξιόπιστος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευημερίας.

Ισχύς : 25KW FFΈχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης