Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

CHAFFOTEAUX ΠΡΟΪΟΝΤΑ


CHAFFOTEAUX ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Zelios Thermo
Τα ηλιακά συστήματα φυσικής κυκλοφορίας αναπτύχθηκαν ώστε να εξασφαλίζουν την πιο γρήγορη απόκριση στις απαιτήσεις θέρμανσης οικιακού νερού όταν τα επίπεδα της ηλιακής ακτινοβολίας είναι χαμηλά.


Η φυσική κυκλοφορία είναι συνώνυμο της απλότητας και της απόδοσης. Το σύστημα Zelios Thermo σχεδιάστηκε για να φτάνει σε μέτριες θερμοκρασίες ανακοπής, ακόμη και το καλοκαίρι και όταν δεν υπάρχει καθόλου ζήτηση ζεστού νερού, ελαχιστοποιώντας έτσι την θερμική καταπόνηση που προκαλείται σε όλα τα εξαρτήματα και στη γλυκόλη. Τα στοιχεία στερέωσης και οι γρήγορες συνδέσεις προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση τόσο σε επικλινείς όσο και σε επίπεδες οροφές.

Συλλέκτες, διαχείριση δοχείων αποθήκευσης και εξαναγκασμένης κυκλοφορίας. μονάδες ελέγχου ηλιακού: ενσωματωμένες λύσεις
Το ηλιακό σύστημα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας σχεδιάστηκε για προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και ξεκίνημα όπως ένα μοντέλο φυσικής κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα εγγυάται μέγιστη αρχιτεκτονική ενσωμάτωση και υψηλή απόδοση παραγωγής ζεστού νερού.


Η μονάδα ελέγχου, η διάταξη κυκλοφορίας, το δοχείο διαστολής και η θερμοστατική βαλβίδα μείξης ΖΝΧ είναι ήδη συνδεμένα στο δοχείο αποθήκευσης και ελεγμένα στο εργοστάσιο: αυτό μειώνει τους χρόνους εγκατάστασης κατά 40%. Επιπλέον, η εμπρόσθια πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα σημαίνει ότι ή συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με μειωμένες διαστάσεις. Μια μεγάλη και διαφορετική συλλεκτών (CF 2.0, SYS 2.5, VT15 και XP 2.5) είναι διαθέσιμη ώστε να βρίσκετε την καλύτερη λύση που ταιριάζει σε κάθε τύπο εγκατάστασης. Τα δοχεία αποθήκευσης με μονή ή διπλή σερπαντίνα, με όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα ενσωματωμένα, είναι εξαιρετικά συμπαγή και προσφέρουν μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού, που σημαίνει ότι πάντα επιτυγχάνεται η τέλεια διαστασιολόγηση.

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Μπορείτε πλέον να αποστέλλετε τις απαιτήσεις σας συμπληρώνοντας τη φόρμα απαιτήσεων με βάση τις ανάγκες σας.
Με την συμπλήρωση των απαιτήσεων αποστείλατε τη φόρμα στο [email protected] και θα σας στείλουμε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Φόρμα Απαιτήσεων ΗλιοθερμίαςΦόρμα Απαιτήσεων Ηλιοθερμίας
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ
Για τις εκπτώσεις επικοινωνήστε με την εταιρία μας
Τεχνική Παρουσίαση Προϊόντων ChafoteauxΤεχνική Παρουσίαση Προϊόντων Chafoteaux
Διαγράμματα ΣυστημάτωνΔιαγράμματα Συστημάτων
Οδηγός Επιλογής Ηλιακών ΣυστημάτωνΟδηγός Επιλογής Ηλιακών Συστημάτων
Υδραυλικά ΕξαρτήματαΥδραυλικά Εξαρτήματα
Σύνθεση Σειρών Ηλιακών ΣυλλεκτώνΣύνθεση Σειρών Ηλιακών Συλλεκτών
ZELIOS THERMO
ZELIOS THERMO
Ηλιακό σύστημα φυσικής κυκλοφορίας για την παραγωγή ζεστού νερού με συλλέκτη πολυκαναλικής τεχνολογίας.
ZELIOS CF 2.0
ZELIOS CF 2.0
Ηλιακός συλλέκτης υψηλής απόδοσης με 2 τετραγωνικά μέτρα, σχεδιασμένος για οικιακά ηλιακά συστήματα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας.
ZELIOS SYS 2.5
ZELIOS SYS 2.5
Ηλιακός συλλέκτης υψηλής απόδοσης με 2,5 τετραγωνικά μέτρα, σχεδιασμένος για ηλιακά συστήματα μεγάλων διαστάσεων εξαναγκασμένης κυκλοφορίας και με πολλές δυνατότητες εγκατάστασης σε σειρά ή παράλληλα ακόμα και στην οροφή.
ZELIOS VT 15
ZELIOS VT 15
Ηλιακός συλλέκτης με σωλήνες κενού για ειδικά συστήματα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας όπου απαιτείται υψηλή θερμική απόδοση ή υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές εγκατάστασης.
ZELIOS XP 2.5
ZELIOS XP 2.5
Ηλιακός συλλέκτης υψηλής απόδοσης με 2,0 τετραγωνικά μέτρα, σχεδιασμένος για οικιακά ηλιακά συστήματα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας.
ZELIOS MACC 1SC
ZELIOS MACC 1SC
Προ-συναρμολογημένο ηλιακό δοχείο αποθήκευσης με μια σερπαντίνα, για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και διαχείριση από μονάδα ελέγχου. Σχεδιασμένο για λειτουργία με στιγμιαίο λέβητα.
ZELIOS MACC 2SC
ZELIOS MACC 2SC
Προ-συναρμολογημένο ηλιακό δοχείο αποθήκευσης με διπλή σερπαντίνα, για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και διαχείριση από μονάδα ελέγχου ηλιακού. Σχεδιασμένο για λειτουργία με λέβητα μόνο θέρμανσης.
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ AQUANEXT
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ AQUANEXT
Αεροθερμική αντλία θερμότητας εδάφους για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μέσω ανανεώσιμης πηγής. Συνδέεται και με θερμικό ηλιακό σύστημα.
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ NUOS
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ NUOS
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η NUOS είναι η καινούργια αντλία θερμότητας της Ariston, που έγινε για να είναι σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον.Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης